AsyaninAnnesiiii beşik 700 tl ,salıncak 450 tl dir. Beşik resimdeki gibidir hiç bir sorunu yoktur. Salıncak gayet iyi durumda evim ufak o yüzden satmak istiyorum. İstanbul, Avcılardayım bisiklet fiyatı 450 tl hepsi saglam. Ciddi almak isteyen olursa pazarlık olur.
Laden AsyaninAnnesiiii anne ve bebek ürünleri dışındaki satışlara müsaade edemediğimiz için postunuz düzenlenmiştir bilginize🌺
Brutal-Betty Yanlış anlamayın da Samsun’da oturuyorum bisikletin sıfır fiyatı 450 salıncak da sıfır mama sandalyesi de var önünde 500 TL fiyatlar çok pahalı yazmışsınız bence
Brutal-Betty YeniAnneIstanbul bu sene fiyatlar arttı ama ikinci eli bu kadar artmadi yeğenime aldık aynısını iki gün önce 425 TL ye sıfır ürün hemde
Brutal-Betty YeniAnneIstanbul ben 9 sene önce almıştım ilk oğluma 50 TL ye saklamistim sapasağlam duruyor şimdi ikinci oğluma kullanıyorum tertemiz 🤗🙈
YeniAnneIstanbul Brutal-Betty evet haklisiniz fiyatlar cikti ama 2.el urun 0 degilki fiyati ciksin. Dedigniz gibi o zaman 0 almak daha mantikli
YeniAnneIstanbul Brutal-Betty 9 seneden ne kadar cok artmis fiyati 😱 resmen yatirim olmus iyi ki saklimisiniz 2.oglunuza simdi guzel bir oyuncak olmus 🥰
AsyaninAnnesiiii El fiyatlar hep böyle araştırıp paylaştım. Eskiye bakarak yorum yaparsak o zamanda aldığımız maasa gore pahalıydi bunlar. Bu fiyata yada daha azına sıfır bulursanız sıfır almaniz daha iyi olur tabi. Yinede Teşekkür ederim.