Leylamleyla Hanımlar bebeğim 10 günlük gündüz uykusu iyi fakat gece olunca sabaha kadar uyumuyor ağlıyor sürekli memede durmak istiyor huysuzlaniyor emdikten sonra yatağa koyunca ağlamaya başlıyor bu geçicimi yoksa hepmi böyle olacak
cisem3535 Leylamleyla şuan çok küçük olduğu için senin kokunu istiyordur zor bir süreç ama geçecek merak etme Bizimde ilk zamanlarımız uykusuz ağlak geçiyordu şimdi 9 aylık olduk geçti gitti
Asyaveannesi04 Leylamleyla biz ilk 3 ay öyleydik gram uyumuyordum ev işlerini yapıyordum gündüz gece bebeğimle ilgileniyordum 3 aydan sonra düzene girdik şuan bebeğinin sana ihtiyacı var annesi sabırlı olmalısın her istediğinde emzirmelisin dünyaya adapte olmaya çalışıyor
Sedaadmr Leylamleyla hem bir sağlıkcı olarak hemde 3.5 aylık bir taze anne olarak tek tavsiyem bebeginizi hep emzirin sevin öpün koklayın bırakın 10 saat kalsın suan dünyaya alışıyor sonra büyücek ve hepsi gecicek.. bizimkide beni emzik olarak kullandı emzik verdiler tuttu ama ben sadece dışarda verdim emzigi .. evde ne zaman istese emzirdim simdi 3.5 aylık 20 dk falan emip 3 saat istemiyor kendi kendine bırakıcak emin olun❤️