Fulyag Balıkesire taşınacağımız için doktor arayışındayız özellikle bir sıkıntı olduğunda arayınca ya da mesaj atınca ulaşabileceğimiz doktor olması bizim için çok önemli hangi çocuk doktorlarını önerirsiniz? Aynı zamanda kendim için de Kadın Doğum Uzmanı önerisine ihtiyacım var 😊
Egecim Fulyag merkezde özel klinik olarak bahadır ünal var, şehir hastanesinde özlem hanım biri daha vardı adını unuttum
Egecim Fulyag merkezde özel klinik olarak bahadır ünal var, şehir hastanesinde özlem hanım biri daha vardı adını unuttum, hatırlayınca yazıcam. Kadın doğum olarak Şahin cılız, ertan adalı, Aladdin kaçar
Gzmcnrats Fulyag bende Balıkesirliyim dogumu orda yaptım bi ay kadar kaldım sadece özel hastane bi tane zaten sevgi iki şubesi var Ordaki doktorları biliyorum sadece bayram bey iyi ama cok konuşuyo arada dediklerinide kacırıyon mehmet bey kuzenim gidiyo cok memnun bi kere gittim cok yorum yapacm sizin için aladdin kaçar ile ertan adalı bi klinik benim bildiği ertan bey tüp bebek uzmanı Alaattin bey benim doktorumda iyi ama cok yogun randevu saatinden en az bi bucuk saat sonra bakıyo önce hastanede dogumları yapıyo öle kliniğe geliyo hastaneden cıkmak için bile iki saat kendisini beklemistik işinde iyi ama o yogunluk bazen can sıkıyo
Fulyag Gzmcnrats Evet yoğun olması koşullara göre dezavantaj olabilir biz de hastaneye o kadar zaman ayıramayabiliriz ama yine de araştırcağım çok teşekkürler 😊
Ayazefe1 Fulyag kadın doğum olarak paşaalanı sevgi de Nurettin bey çocuk doktoru da paşaalanı sevgi de yine Bozkurt bey👍👍