Teemo07 siz benim kedimi anlamışsınız ❣️
avukattanne öncelikle kızmazsanız şunu söylemek istiyorum. Hayvanları bir hediye olarak görmemeliyiz. Yanlış anlamayın siz öylesiniz demiyorum. Fakat peşin olarak şunun bilincinde olmalıyız onlar da can ve deneme yapılacak bir şey değiller. Çocukla kedi her evde muazzam kolay olmaz. Bazı kediler vardır uslu minnoş zararsız. Ama bazıları da öyle karakterlidir ki siz ona göre yaşamak zorunda kalırsınız.
Benim kedim 3yaşında ve 3aylık bebeğim var. Başta çok zorlandık ama bebek eve ondan sonra geldiği için böyle oldu. Yani açıkça kıskandı diyebilirim ve de aşırı hırçınlaştı insanlara saldırıp bacaklarını kanatacak kadar, zamanla aştık. Çünkü aramızda anlatılamayacak bir sevgi var. Onun tüm hırçınlığına katlanmak zorundaydk, çünkü o psikolojisi bozulan ailesi üyesi :)
Sizin için durum daha kolay eve son gelen aile üyesi olacak. Ama bunlar adı üstünde tüylü dostlar. Evde her yer tüy olacak bunu bilin :) çocuğumun ağzının kenarından çok defa tüy yakaladım. Bunun dışında tuvaleti, beslenmesi, aşıları masrafının yanında ciddi bir sorumluluk. Ayriyeten uzun süreli (1günden fazla) seyahat hallerinizi göz önünde bulundurun. (Ben kayınvalideme anahtar bıraktım 2kez mama vermesi için falan.) ay çok uzun oldu ama söz konusu kedi olunca çok hassasım :)