swdysnakbrk Çok şükür emziriyorum uyanık olduğu vakitlerde sürekli emmek istiyo doyduğuna Emin’im sütüm var ve çok kusuyo napacam çözüm ACİLL!! 42 günlük 😞😭
mummy swdysnakbrk aynı sizin gibiydik dr. Umuz saatle emzirin dedi ama oğlum sürekli ağladığı için hep emzirdim 3 ay falan öyle geçti hiç dışarı çıkamayacağım hiçbir yere gidemeyeceğim diye çok üzülüyordum ama geçiyor üzülmeyin zamanla azalıyor emme sıklığı. O acıktığı için değil rahatlamak ve sizi hissetmek için de emiyor. bu günlerde size ihtiyacı var korkmayın emzirin ☺
Hs20 swdysnakbrk ayyy bizde 11 gunluguz ayni dert bende de var uyaniyor memeyi agzina aliyo hop uyuyo uykuda emiyo 20 25 dk oldu mu cikariyorum yerine yatiroyorum ama insallah gecer canim yolsa insan kafayi yicek resmen
Beri Cnm bende aynı durumdan muzdrap tım sinir oluyordum hatta post bile açmıştım 4,5 aylık Suan hiç emmiyor zar zor emziriyorum emmeyi bırakmasın diye çok normal kendini meme de rahat ve güvende hissediyor Yavaş yavaş bırakır 🍯🙏
Gizemt Ay akşam bizimde öyle oldu 27 günlük 00.50 de uyandırdım 3 e kadar memede durdu ağlayacaktım neredeyse