Aslicamm Kalbim22 önemli olan 3-97 arasında olması ama üst üste iki kez kendi persentilinden aşağıya düşmüşse o zaman detaylı incelemek gerekir
Anakuzusuuu amansallagitsin ortalamanın altı sıkıntı değil canım 2 persentil birden düşerse sıkıntı %3 le basladık 2 ay sonra 25/50yi yakaladık o aydan beri hala 25-50 deyiz doktorumuz gayet normak böyle devam persentilini koruması yeterdi dedi yanlış yönlendirmeyin lütfen 😊🙏
Elf33 Kızlar persentile nasıl bakacaz şimdi erken dogum oldu bebişim normal 13 aylık düzeltilmiş 11 aylık nereye hangi dilime bakacagım
Dondurmalikahve Kalbim22 Anladım benim kide üst sınırda 97 ydi 75 den 50 ye düştü. Önemli olan persentil içinde olması yada boy kilo eşit olması diye biliyodum.
Prensesannesi38 Kalbim22 persentil içinde olması önemli olan yüzdesi değil ki eğer içindeyse sorun yoktur her zaman aynı büyümeyi göstermiyorlar
Dondurmalikahve Kalbim22 3,5 yaşında bi sıkıntı yok dendi. Tam olarak nedenini bilmiyorum ama sanki sütten kesince alerjik rinit falanda vardı bunlardan sonra oldu gibi ama doktor normal 6 aya kadar uzamaması demişti.
Kalbim22 Prensesannesi38 yani yüzde 75 ten yüzde 25 e düşmesi normal mi persentil içi derken 3-97 arasını mı kastediyorsunuz
amansallagitsin Anakuzusuuu vallah iste hangi doktora guvencen bana ortalamnn altina duserse sknti dedi sizin gbi demedi bende bole dedigi icn bendeki bilgiyi aktardim en iyisi baska bi doktora gorunmek guvenemedm smd.
Anakuzusuuu amansallagitsin bilemem canım 2 farklı doktora götürdüm 2side aynı şeyi dedi hatta bir tanesi yeterki anne sütü alsın boyu uzamasın kilo alımı az olsun ama baş çevresi gelişsin benim için yeterli demişti
Anakuzusuuu Kalbim22 bir anda mı düştü canım? Ayına göre hareketleri yapabildiği şeyler vs nasıl? Osman gönlüal’ın videolarını izleyebilir misin ay ay bebeğin neler yapmadı gerektiğini neler yapamadıgında doktora götürülmesş gerektiğini söylüyor
Kalbim22 Anakuzusuuu birden düşmedi canım şu an 2,5 yaşında diğer kriterler normal boyu doğuma göre geride