AnnesininkuzusuD Kızım 5.5 aylık cok güzel bir uyku düzeni oluşturmuştum, 4 gündür uykuya direniyor sürekli ağlıyor düzen falan kalmadı eller ağzında diş döneminde bu tarz şeyler yaşayan var mı kızlar ?
2804Gp AnnesininkuzusuD biz 3 ayligiz dış kasinmamiz var doktor alttan tavşan dişler gelihor dedi 6 aya tamamlansa iyi olur öncesi olmasın dedi senin süreç iyi gidiyor bizdede gece ağlamaları huzursuzluk oluyor
Alparslan_annsi AnnesininkuzusuD kesinlikle ah ben ne cekıyorum bnmkide 5 ayda alt ıkı dişi çıkardı ne çektik şimdi üst dişlerin tavşan dişinden sona dogru hepsi şişmiş köklenmiş patlıcak gece 10 dedinmi uyurdu 2 saat arayla uyanır emer uyurdu şimdi dırenıo memedeyken ayaga başladım 1 saat gecmeden gıygıylqnıo meme verıorım dönmeye calışıo gozu kapalı inlio cok kötü oldu
2804Gp AnnesininkuzusuD kehribar kolyesi kullanıyorum ve faydasını da görüyoruz tavsiye ederim salyasina elini ağzına giturmesinde baya işe yarıyor bence ağrısıni da az da olsa kesiyor
AnnesininkuzusuD Alparslan_annsi diş dönemi çok zor oluyor derlerdi inan yaşamadan anlamıyor diş dönemi bitmeden uyku yok anlaşılan :)