Momofleos Bez olarak sleepy kullanıyoruz şimdilik memnunum ama çeşitleri var bunlar arasındaki fark nedir? Mesela natural, extra ve bio natural olarak ayrılıyor ya bunların farkı nedir? Natural olanı kullanıyoruz biz.
Lulemom Momofleos ilk önce bio kullandım. Naturalle arasında bi fark görmedim. Bayadır da extra kullanıyoruz. Naturale göre ince bi bez. Gece gündüz kullanıyorum. Çokta çiş yapar ama ne kaka ne çiş sızdırmadı hiç. Memnunum. İnce olduğu için altında kaba kocaman durmuyo. Bide bi tık daha ucuz
banuege Momofleos bio natural ve natural kullandim. Kesinlikle bio natural bana daha pamuksu geldi yapısı. Bebeğimin kakası cok sıvı olduğunda bile bio natural çıkarmadi ama natural çıkardı. Bio natural, natural a göre daha ince daha emici. Birde bio naturalde ekstra süt proteini var. Ve çevreci olduğu söyleniyor. İkisi de pişik yapmadı bizde
ftsdmrhn Extra daha günlük hani 2-3 saatte 1 değiştirmeli birwz ince bir bez. Gece bezi olarak kullandığınızda çiş h p çıkıyor tecrübeyle sabit. O anlamda natural daha sızdırmaz. Bionatural de kullanılan malzemeler geri dönüşümden sağlanan malzemeler sanırım ama yalan bilgide vermiş olmayım emin degilim. Kullanımı nasıl hiç bilmiyorum onu kullanmadim.
Momofleos ftsdmrhn Lulemom banuege Aslbrc Yani genel olarak yapı farkı var sızdırma olayı vs. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar ❤️
Aslbrc Primadan sleppy e geçtik biz ilk natural aldım çiş yapınca bez aşağıya sarkıyor yarısı snra ekstra denedik oda pişik yaptı ilk anra alıştı poposu sanırım bir daha olmadı gece çok çiş yapar kızım siz sızdırmadı ekstrayla devam ediyoruz daha ince yapısı