Mine1111 Kızlar hep ağda yapıyordum rahattım bir ay cıkmıyordu. Ama doğum sonrası hep jilet kullandım ve kökler güçlendi bir yerden iki üç çıkmaya başladı. Kendimi çok kötü bakımsız hissediyorum eşimden çok utanıyorum. Bulunduğum yer kücük bir ilçe lazer yok olsa gidecektim ama maalesef böyle bir imkanım da yok. Bu aralar gene kuaför e gidip ağdaya başlamak istiyorum ama çooooook korkuyorum cok acır diye benim gibi olan var mı tekrar ağda yapınca çok acıdı mı 🥺🥺
meg2022 Mine1111 eczane varsa yakınınızda soğutucu sprey alın ağdadan önce kullanın acıyı çok hafifletiyor
Tgbtn Mine1111 evde kendim yapıyordum ağdayı hamile kalınca karnım büyüyene kadar yine devam ettim ama sonra jilete geçtim mecbur. Doğum yaptıktan sonra tekrar ağdaya döndüm biraz acıyor ama dayanışmayacak gibi değil nelere dayanıyoruz ki bunun da üstesinden gelirsiniz. Küçük küçük alın ilk seferde sonrasında alışırsınız zaten
Ssssraa Mine1111 Kendimi çok kötü bakımsız hissediyorum eşimden çok utanıyorum. Neden ki? İki güne bir duşa girmeseniz de beş dk girip halledebilirsiniz işinizi. Jilet kullananlar pis değil ki, ben kullandığım dönem tüysüz geziyordum. Mesela ağda için uzaması bekleniyor ama bunda öyle bir şey yok her gün de olsa beş dakikanızı ayırsanız sorun kalmaz.
Eymeneylul0 Ben kendimi bildim bileli jilet kullaniyodum birden agdaya gittim cok kotuydu ama benim senelerdir kalinlasmisti sonradan yavaş yavaş alistim ve alistim derken benimde oglum dunyaya geldi başa döndüm 😂
Minnakordek Ben jilet kullanırım yıllardır çok rahat her duşta yaparım bacaklara kollara bikiniye mükemmel rahatım aman kıllar uzasın da agdaya giderim derdim yok lazerden de memnun kalmayan nadir kişilerde in mis gibi acısız
Mine1111 Minnakordek demek zaten tüylerin zayıf benim gibi kalın olsa ağda coştururdu ya diken diken cıkmıyor mu
Minnakordek Mine1111 diken diken çıkar tabi sonucta kesiyoruz ama zaten her gune bir tekrarladigim için çok da rahatsız etmiyor beni sonrası da alodjvera jel sürüyorum öncesine tras köpüğü bacak vs her yerimi bu şekilde alıyorum her duşta
Minzilikuymak61 Bekarken 1.5 seneye, yakın bilerek surekli gittim kokler gucsuzlessin diye 3 sene oldu evleneli 2.hamileligim yeni yeni çıkmaya basladilar hep jilet kullandim lazerden sonra. Dogumdan, sonra, tekrar basliycam bildigin rahatlik lazer.