Olric11 Haftaya köpük tedavisi alıcam kılcar damarlar için. İlaçı devlet karşılamıyormuş artık nedendir Doktorum biraz sancılı ve yakan bir ilaç dedi Köpük tedavisi alıp süreçi nasıl geçirdiniz ? Çokmu yakıyor acaba birde daha sonra tekrarladımı ?
Hllsyma Olric11 hiç bir fikrim yok inanın artık agrısına dayanamadıgım için yaptırcam Şimdi bebeğim küçük diye araştıramıyorum
Olric11 Hllsyma benim damar tıkanıklığım var ilaç kullanıyorum Ayrıyetden kılcar damarlarım örümcek ağı gibi kacak damarlar var geçen seneye kadar devlet karşılıyormuş şimdi karşılamıyormuş. 5 iğne yazdı doktor tanesi 100 tl
Hllsyma Olric11 benim bi kaç tane kılcar damar gibi toplu ama var biri baya büyük o da tamamen bildiğiniz damarlarım şiş ve yeşil pütür pütür sabahları ayaklarım çok agrıyor artık bıktım gitcem bende doktora araştırcam ne yaparım nasıl ederim hiç bir fikrim yok sizinde bacaklar da agrı var mı
Olric11 Hllsyma benim geceleri başlıyor ağrım huzursuz bacak sendromu var ağrıdan bacaklarım havada geziyor bir yer bulup koyamıyorum benim annemde aynı sorundan ameliyat oldu