atahanbebek Bebegım kagıt yuttu A4 kağıdının yarısını hemde cok yuttu kızlar bısey olur mu 6 aylık korktum cok
amansallagitsin atahanbebek karin agrisi yasar kusma yasar dokturunuz var ise yazin yok ise acile goturun
Ipegim atahanbebek bir şey olmaz demeyeyim ama kızımın yemediği şey yoktu kağıt beton parçası çok şükür allaha bir şey olmadı ama kızımın mizacı bu yerdi
acimavi atahanbebek ufak bir iki parça olsa neyse de a4 ün yarısı çok fazla. Zaten midesi ne kadarki tüm midesini kağıt doldurmuştur. Bence acilen hastaneye götürün. Bağırsaklarından çıkaramayabilir o kadar kağıdı
atahanbebek Ipegim benımkı 6 aylık suan bebek daha kızınız bebekken mı yedi bide mıdesınde kalmaz dımı kagıt parçası
Ipegim atahanbebek evet bebekken emeklemeye sürünmeye başlayınca yiyordu eline kitap versem paramparça eder ağzından alırdım hep ve bunlar saniyelik olurdu bol su içirin ekmek falan verin eline yutması falan normal mi gözlemleyin
nerisduygu atahanbebek gerçekten merak ettiğim için soruyorum 6aylık bebek a4 kagıdın yarısını nasıl yutar emın mıısnız
Btlazz atahanbebek ek gıda alıyorsa meyveli yulaf verin güzel tuvalete çıkarıyor genelde benim oğlumda çok yerdi hala saklıyorum kitap kağıt peçete
Mervelimk atahanbebek ben kitap okurken o sırada mutfağa gitmiştim geldiğimde bir sayfayı yemişti bebeğim aynı 6 aylıktı doktora getirdik oda kalasında çıkar korkma demişti ve kağıt hiv bozulmadan çıkmıştı yazıları bile duruyordu
atahanbebek Denizmooom çok teşekkür ederım fok fazla yutmuş kagıt yanı mıdesınde yapışık falan kalmaz dimi
Denizmooom atahanbebek yok canım kağıt yumuşayan bir sey yani bağırsağı tıkayacak veya yırtacak sivri bşr sey değil ohh afiyet olsun dicem ama işte ona pek bi yararı yok zararına yok :) kakasını takip et kaka yapamazsa götürüsün doktora
Galgamet atahanbebek geçmiş olsun .bebeğinizin ust damagini kontrol etmeyi unutmayın. Oraya yapışıp kalabiliyo. Küçük bir parça bile olsa .