Anneler sizlere bi sorum olacak. Bebegim 8 ay 20 gunluk sağlık odağındaki ebemin söylemi üzerine kan ve demirine baktırmak icin tahlil yaptırdık bebeğime ve ferritin 1 cıktı kanıda 10.8 cocuk doktoru anında ferro sanol b başlayalım dedi demir depoları boşalmış dedi. Tamam başladık demir c vitamini ile emilimi yükseldiği icin o ilacı tadı cok kotu verirkenn oglum limon cok seviyor diye bir iki damla limonla veriyorum içiyor. Sıkıntı yok icmesinde ama ardından 20 dk sonra yemeğini verdiğimde biraz yedikten sonra kusuyor. Ve iştahı kapandı çocuğumun güp güp yiyordu. Bu arada da elleri hep ağzında ve ağzı akıyo diş çıkarma gibi bi durumumuz yolda sanirim tekrar şuana kadar 6 dişimiz cikti ama yine mi gelecek bilemedim geceleri uykulardan uyanıp bağıra çağıra ağlamalar dönüp durmalar sabahları desen hep bi miz mizlik söz konusu ben de cinneti eşigindeyim. Allah rizasi icin biri desin bebeğine ferro sanol kullanan anneler sizde de iştahsızlık yaptı mi bu ilaç? En etkili olanı bu olduğu icin bunu kullanmak durumundayim. Oneri ve bilgileriniz varsa açığım, teşekkürler.