queens Bu konu hakkında kaçıncı postum bilmiyorum ama artık sinirlerim bozuldu iyice kızım 19 aylık ek gıdaya geçtiğimizden beri sorunlu yemesi 7. Ayından beri blw yapıyoruz asla kimsenin beslemesini istemiyor sorun şu ki bir haftadır sadece su meyve ve kuru ekmekle yaşıyor deliricem hiç birşey yemiyor mama anne sütü vs de yok normaldedr iştahsızdı belli başlı şeyleri yerdi şimdi onlarıda yemiyor versem hamur işi yer ama 24 saat o kadar imreniyorum ki tabak tabak çeşit çeşit yemek yiyen çocuklara varmı biz gibi olan acaba :(
BurcumAlparslan queens merak etmeyin sızınkı yıne ıyı 22 aylıgız oğlum ben ne yedırırseö ewe çığlık çığlığa onunla duruyor ağzına götürmeye gectım elıne bıseey sürmez tiksınır huylanır we artık piskolojım bozuldu benımde malesef
queens aylinbb Niye böyleler ya kafayı yicem bıktım. Artık Emse bu kadar sıkıntı yapmam belki ama 14 aylıkken kestim ikinciye hamile oldugum için milletin bebelerini gördükçe tribe giriyorum sizinki kaç aylık mama vs demi içmiyor
aylinbb queens emiyor hala daha 13 aylık kan değerlerine baktık demir’i düşük çıktı ilaca başladık düzelir gibi oldu sonra yine eski haline. sadece meyveli şeyleri yedirebiliyorum meyveli yulaf yoğurt vs
daisymomm Benim kızım da 12 buçuk aylık su, meyve, kuru ekmek ve anne sütü dışında bişey yemiyor. Hatta gün boyu meme de diyebilirim.