Yigidoannesii Bebeğim 6 aylık olcak bir kaç gün sonra , bir kaç kişi ayına göre küçük durduğunu söyledi canım sıkıldı , 8 kilo 68 cm sizce de ayına göre küçük mü ? Sağlık ocağı iyi dedi ama sormak istedim ilk çocuğum
Asyaveannesi04 Yigidoannesii sağlıklı olduktan sonra kilosunun çok da önemi yok bence ayına göre gayet iyi
tmrskbr Yigidoannesii sağlık ocağında işim ehli biri size normal demiş buradaki insanların birçoğu sadece anne. Ve her annenin bebeği farklı olduğundan size sizin bebeğinizden daha büyük bir bebeği olan anne senin bebeğin küçük derse burada moraliniz bozulacak. Şu boy kilo postlarını yazmayın. Her bebek farklı. Her bebeğin gelişim serüveni farklı.
Yigidoannesii Asyaveannesi04 evet tabi ama acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum diye kendimi sorguluyorum
Yigidoannesii tmrskbr Bu tarz form siteleri tecrübeli annelerle fikir alışverişi yapmak için var bu yüzden yazdım konu kilosu değil okuduğunuzu anlamadınız sanırım , ayına göre sizce de gelişimi küçük mü dedim , cevaplamak isteyende cevaplamış sağolsun demek ki ortalama aynı kiloda bir çoğu
Yigidoannesii CaglaAras ilk 4 ay anne sütü sonrasında mamaya da başlattı doktorumuz şimdi de ek gıda tadım yapmaya başladım
uzunayse 8 az mi bı tuhafsiniz benim kızım 7 kilo anca oldu Oda tam yedi bile değil Sağlıklı olsun ya anca o ne dedi bu ne dedi
Yigidoannesii uzunayse 8 kilo az demedim ayına göre küçük mü sizce de dedim , kilosundan değil ama gelişimi geri olsun istemem tabiki
Kalpatisi_ uzunayse doktorlar doğum kilosunu baz alarak kilo ölçümü yapıyo. Size fazla gelebilir ama doğum kilosuna göre sınırda çıkabilir daha fazla kilo alması gerek diyebilir. Hanımefendi o yüzden sormuş muhtemelen. Benim bebeğim 2980 g doğdu 5.5 aylık şuan 6.800 g çıktı sınır altında dedi bunun gibi bişey yani
Deletedmom_33 Yigidoannesii Bizde 5 aylıkken 7100 kg 65 cm idik. 12 sinde 6 ay aşıları var 6 ay 7 günlükken. O zaman en fazla 8 kg bekliyorum bende. Mamayla besliyorum sade ona rağmen çok kilo aldırmıyorum. 400-500 Gr yetiyor bana
Yigidoannesii Deletedmom_33 Ben de önce emziriyorum doymadığını anladığında mama veriyorum bazen mamayı emiyor zorlamıyorum Bizimde cuma günü 6. ay aşımız
Sebusebu Yigidoannesii 6. Ay muaynesinde kızım 8kg 70 cmdi. Boy uzun olunca daha ince duruyor ama doktor kilo boy iyi diyor
uzunayse Kalpatisi_ doktor normal demiş önce bır doğru okuyun yazılanı Elalemin lafına canı sıkılmış hanımefendinin 🤫
ikicocukluAnne_ Yigidoannesii o ayda benim oğlum 7 buçuk kiloydu. Persentil tablosuna bakın kafanıza takmayın gayette iyi maşallah sağlıklı olsun yeter her çocuk kendine özeldir başka bebeklerle kıyaslayip üzülmeyin