HellBoyy My_little_sunshine kardeşim ölü sirkelerde var canlı sirkelerde var hala kınayı denicem olmazsa gerçi saç rengi nasıl olcak ne olcak bilmiyorum ama bide kınayı deneyim diyorum ben
My_little_sunshine My_little_sunshine Allah yardımcınız olsun o zaman . Bit şampuanın geçirmesi gerekirdi ama cildiyeye veya eczaneye danışın olmadı.
HellBoyy My_little_sunshine Allah razı olsun kardeşim benim yurdu arayıp bilgilendirdim anneler çocukların saçlarına özen göstersinler dedim nasıl bulaştıysa lanet bi türlü geçmiyo bi sürü var
HellBoyy Halimea bacım sağlık sorunum var şuan 3 4 güne geçerse gidecem zaten yoksa böle böle bitmez bu
Snm_ttr73 HellBoyy marketlerde satılan saç boyasının içindeki suyla Suyu saça sürüyorsun 15 dk beklet yıka dökülür zaten kesinlikle maske kullanılsın ama biraz keskin kokusu var 🤷🏼♀️
Meraklii HellBoyy benim de kardesim de olmuştu yıllar önce ne yaptıysak geçmedi o yöntem kısa sürede geçirmişti
Sarelinagis HellBoyy Limon kolonyası dök heryerine strecle sar yarım saat beklesin sonra sık dişli tarakla tara zaten düşenlerdende görürsün ölüyorlar
Gizemer HellBoyy bacım şu zararlı bu zararlı falan deme yap gitsin hiçbir şey olmaz yapanlarda geçmiş demek ki yap gitsin
HellBoyy Gizemer bacım öylede çok güzel saçlarım var kıyamıyom açıkçası uzatana kadar neler çektik valla