HellBoyy Kızlar kız kardeşim yurtta kalıyodu saçına bit bulaşmış temizlemeye çalıştım her yerinde var nasıl kurtulcaz bi çözüm bulun lütfen 😥 (gaz yağı hariç)
-Buse- HellBoyy ecz ilaçları satılıyor sıkın ve tarayın cogu ölüyor zaten bi kaç gün sonra yada üzerinde yazıyodur yine tekrarlayın
Smyy34 HellBoyy saça komple sinek ilacı sıkın kafasına poşet geçirin biraz bekleyin havasızlıktan ölüyor 2 3 gün yapın
Mircan HellBoyy internete sirkeli suyla bit temizleme yazın çıkıyor iş bitler değil yumurtaları onlar çıktıkça çoğalıyor sirkeli su onları yumuşatıyor tarakla hemen çıkıyorlar sürekli duzlestirsin saçlarını sıcakla patlıyor yumurtaları bide eczaneden bit ilacı alın sürün bekleyin taramadan önce yanınıza küçük kovada 60 dereceyi geçen su koyun tarayın sonra tarağı o suya batırın ki anında ölsünler yoksa uçuyorlar yine tirmaniyorlar ben kuzenimin başını böyle 3 günde temizledim bitler bitti
Gizemer Her gün banyo yapsın geçiyor bit ilaclari fayda etmiyor canım bitane sirke kalsın çoğalıyorlar en iyisi banyo yapıp her gün taramak temiz tutmak saçı vizede bulaştığında böyle yaptık ve geçti
Mircan Mircan aczaneden aldığınız ilacın içinde bit tarağı var o çok işe yarıyor sirkeleri bitleri indiriyor assagi hemen
Halimea HellBoyy yaa niye bitmedi ki cnm, kücükken bana sıra arkadaşımdan bulaşmıstı . Saçlarım cok uzundu annem kesmeye kıyamadı ,bit ilacını kullandı .taraklada üstünden gecti 2 güne tertemiz oldu saçlarım.
saripapatyam2 HellBoyy paranit bit şampuanı çok etkili.. benim kızımdada anaokulunda olmuştu 1 yıkamada geçirdi bi deneyin.. içinde baya oluyor bir kaç kere yapsın
HellBoyy Halimea valla bacım inan dizlerine kadar olan saçını kulak hizasında kesmek zorunda kaldım o kadar çoktu ki 😢
Halimea HellBoyy yaa 🥺 niye kestiniz cnm , sacın kökü kardesinizde yine uzarda , kardesiniz üzülmüstür.😿