Zhnce Elifadacakmak emiyor mu peki Benim doktorum emzirip yarım saat sonra 40cc mama ver demişti ilk ay için
Tugbaf Elifadacakmak benim oğlum bir aylıkken 60 cc yerdi ama 2 saat de bir yerdi canım yetiyor birbuçuk aylıkken 90 cc alıştırdım
ayazasaf Elifadacakmak 25 günlük oğlum ilk 15 gün emzirme + 3 saatte bir 30 cc yetiyordu şimdi 60 cc yiyor 3 saatte bir yeterli
Zhnce Mucizeem aynısını sormustum doktoruma 😄 60 cc yapıp birazını ilk başlarda dokuyodum sonradan baktım içmek istiyor içirdim ama 20güne kadar 40cc de gittik Gerçi şimdi 1 yaşına girecek Ben sadece ilk ay mama vermiştim
Elifadacakmak Zhnce mananın arkasında ayına göre 90 cc yazıyo ama bana fazla geldi. 60 cc den sonra ağlamıyor doymasa ağlar
Zhnce Elifadacakmak bence bi doktoruna sor kilo alımına bak 2 saat olsa belki ama dediğim gibi az geldi bana canım
Baybars Benimde bebeğim ilk doğdugu xaman sutüm yetmedi kilo kaybı oluşmuştu doktorumuz bize 90 cc ver dedi günde 4 kere verdim ama emzirmeyede devam ettim şimdi 2 aylık 10 gunluk olduk 150 cc veriyorum günde 3 kez
nrtn1234 Mamanın kesinlikle bir standardı Yok ben doğduğundan beri mama destekli gidiyorum şuan 2 aylık, Bebeğim asla 120/150 falan içmez. 90 çok çok nadir, genelde 60 cc içiyor. Devamını reddediyor. Kilo alımı da normal
Bebekveben nrtn1234 2 ay 9 günlük kızım bizim doktorumuzda 50ml yeter dedi ama kızım değil 50.60 hatta 75 te bile ağlıyor. Daha çok verirsem kusuyor napmalıyım sizce
Elifadacakmak FHKK çok nadir alıyor . Sağıp veriyorum ama anne sütünden sonra mama vermiyorum . Anne üstünü de 60 cc veriyorum
nrtn1234 FHKK evet devamlı emziriyorum, fakat sütüm hala az, ve biberon kullandığımdan Bebeğim güçlü ememiyor. Yani tam kapasite ememiyor aslında.. mamayla destekliyorum mecburen
ayazasaf Zhnce aslında evinde mutfak terazisi varsa yapabilirsin 40 cc 😄 1 ölçek 4,5 gramdı ben ona göre hesaplama yapıp tartıp veriyordum sonra 60 yemeye başladı kolay oldu
yaseminkarakurt Ayına göre değişir canım ben aptamil veriyorum tamamen bebeğime göre ayarlaım ölçüsünü