SevgiliMerdin Arkadaşlar 12 günlük bebeğim bugün 2 kere ağız dolusu kustu Allahtan yanındaydım boğuluyordu ama tabi çok panikledim bu kadar kusması normal mi sizin bebekleriniz kusuyor mu?
Zeynepcndr3 SevgiliMerdin Emzirdikten sonra mı kusuyor baya zaman geçtikten sonra mı emzirmeden sonrası normal fazla geleni çıkartır canım
Birberenannesi SevgiliMerdin benim kızım da 28 günlük emzirdikten sonra kusuyosa fazlasını çıkarır veya karnının üstüne yatırırsam veya eşim bazen çok oynuyo o zaman kusuyo normal o zamanlar kusması
Elfidam SevgiliMerdin çok emiyordur gaz birikiyodur hemen yatırma dik tut sırtını sıvazla gazı bi çıksın. Yada göğüslerden süt tayzikli de geliyor olabilir bu da gaz yapar gazı atamazsa kusar. Veyaaa alerjik bi durum da olabilir huysuzlugu varsa aglıyorsa dikkat edin. Reflüye çevirmesim
Leylamleyla Zeynepcndr3 bugün benim bebeğim emzirdikten sonra uyudu iki saat sonra uyanınca kustu kokulu ve açık renkteydi 2 haftalık bebeğim.usuttumu acaba
Sclctn Benimde kusuyor 1 ay 18 günlük cocuk doktorum kusan cocuk iyi dedi , miğdesi küçük olduğu için fazlasını atıyormuş.
Zeynepcndr3 Leylamleyla Emip direk uyuduysa uyandığında çıkarması da normal canım fazlasını 2 buçuk aylığız hala oluyor üşütme olsa tek belirti bu olmaz anlarsın canım huysuz olur diğer başka belirtiler olur anlamamak elde olmaz korkma ☺️ Çok sonra kusunca bebeğim kinde kokulu oluyo bazen çok sulu bazen tortulu gibi oluyo normal bunlar güzel düşün 3 4 ay sonra azalacak kalmıycak belki de hiç kusma☺️🌸