Htc4504 pinkooo_02 e nabizdan çocuklarımı tıklıyorum kızımın herşeyi görünüyor ama oğlumunkini açmıyor acaba nasıl açılıyor ebeveyni onayı gerekiyor nerden onaylicam siz biliyormusunuz
pinkooo_02 Htc4504 bende ilaç konusunda çok zorlanıyorum asla içmiyor mecbur ilaç zamanı telefon veriyorum eline
pinkooo_02 Htc4504 bilemedim ki sağ üst köşede zaten çocuk bölümü var oraya basın çıkmasi lazım yada ekle felan bilemedim bende
Mrymnly12 Yavrusuu kansızlık benim kızımda da çıktı 1 yaş 12 günlük 8 kilo karaciğer enzimleri yüksek çıktı bizim kızında Balıkesir’de oturuyorum İzmir’e sevk etti bölüm olmadığı için ultrason çektirdik sonuçlar temiz çıktı bilmiyorum bekliyeouz daha
Cinarrrrrr Benimkininde ferritin 5 demir 18 hepsi yerlerde doktorumuz gayet sakin,bir ay kullanın gelin dedi,en son geçen sene baktırmıştık gayet normaldi :/ ilacıda içmiyor,özel ilaçlarda çok fayda etmiyor ,gğnde iki kullan dedi bakalım
pinkooo_02 Cinarrrrrr merhaba bebeğiniz kaç aylık ferrtin düşük diye birşey demedimi yani başka bölümlere felan göndermedinmi mesela benim oğlum 23 aylık ferritini 9 çıktı çok düşük dedi başka doktora götürdüm 2 ay sonra çok şükür 14 olmuştu fakat hala düşük doktor kan ilacı verdi kullan dedi kullandım fakat gel felan demedi
Htc4504 pinkooo_02 toz halinde ilaç vermiş doktor fertamir diye insaAllah iyi gelir canım sizede çok geçmiş olsun