Mavsnz06 Kızlar maddi durumumuz sıkışık bana yol gösterecek biri var mı evden çalışmak istiyorum öylr bir iş var mı çocuklar var evden idare etmem gerek
allahimsabirver BeyzaN77 ay benim de ihtiyacım var bende yazdım az önce inşallah bi faydası olur çocupuma mama parası çıkar en azından
allahimsabirver Bilge_Alparslan hanımefendi numarasını yazdı whatsaptan yazayım diye ama geri dönüş yapamadım işim vardı gün içinde geri dönüş yapacam konuşacaz
kahveseverr Nurcan16kg ya böyle bir imkan barsa bende istiyorum aslında benimde bebeğim küçük bende kendi harcligimi kazanmak istiyorum o sayfaya mesaj attım az önce ama görmediler
Sinemhira acaba banada böyle bir imkan verebilirmisin benimde çok ihtiyacim var bebekten dolayı calisamiyorum 😔
yagmurkokusu_ Nurcan16kg ya bu ahsaphediyelik_ sizlerin mi bende bu kadar sayfa var geziyor ortalıkta siparişte verdim dolandırıldım mı diye düşündüm.
EfeTusemElif kizlar bnde insagramdan tiryaki_butik. Kiyafet satisi yapiyorum guzel parada var satis yapip ev gecindirebiliyoruz. Kendi grubum var watsap urunler vs ordan atiliyor odemeler her ayin 25 inde yapilior.