Nehirk Hiçbir şey yemiyor ağzına kandırıp yemek versem bile geri tükürüyor çorbayı bile var mı böyle bir şey yaşayan geçiyor mu ya 🫠karnı tokda olsa açda olsa meme diyor sürekli sınırsız
Angelll35 Nehirk bizde aynı durumdayız 16 aylık bebeğim hiç bişey yemiyor Aylardır doktor en sonunda memeyi keselim dedi 😔 yemek yemesi şart dedi
Ssc Nehirk 13 aylıkken başladı su an 18 aylik hala devam ediyor biz de öyleyiz 5 dakikada bir memede ve doğru düzgün yemek yemiyor 😔😔
Metehann12 hep mi öyle yoksa dişten dolayı olabilir mi benim oğlan azı dişleri çıkarırken öyleydi 20 gün lokma sürmedi ağzına dışı yarıldı öyle rahatladi
Nehirk Metehann12 yaklaşık 1 haftadır böyle yoğurt muz çok sevdiği halde diliyle geri atıyor diş çıkarıyor olabilir üst azı dişler şiş çünkü inşallah diştirde geçer 😟
Angelll35 Nehirk ben şu an için kesmeyi düşünmüyorum en az 18 aylık olsun istiyorum ama nasıl keseceğime dair bir fikrim yok kademeli olarak keseceğim sanırım en doğrusunun öyle olduğunu düşünüyorum
Nehirk Angelll35 19 aylığız ama hiç bir şekilde kesemiyorum malesef 😟üzerine bir şey sürüp psikolojisinide bozmak istemiyorum bakalım ne olacak
mmek_2014 Gelin sarılalım 😢 bizde aynı durumdayız imdaaatttt diye avazım çıktığı kadar bagırmak istiyorum