Angelll35 Evet kızlar sorum başlıkta İzmir’de muzipo kidse götürüp memnun olan var mı kızım 16 aylık götürsem erken mi olur?
Kahveseveranne Angelll35 benim oğlumda 16 aylık evime çok yakın o yüzden götürmek istiyordum. Ama bir arkadaş kendin oynatıyorsun demiş o yüzden ayda 8 saat 700 TL çok fazlaymış gerçi 16 aylıkta neler yapıyorlar bilmiyorum
Seymanur9 Angelll35 gitmedim ama aşağıda mahallemde var gideceğim haftaya falan götürmeyi düşünüyorum 26 aylık
Angelll35 Bety muzipo Kıds ile görüştüm hafta da 2 gün 1 saat 700 lira dedi 24 aydan sonra 1,5 saat oluyormuş fiyat biraz daha artıyormuş o zaman bebeğim küçük anlar mı götürsem bilemedim
Angelll35 Kahveseveranne deneme için atölye grupları varmış Cumartesi günleri ben ona katılacağım size hangi şube lazım
Kahveseveranne Angelll35 buca koop benim oğlan çok hareketli o yüzden kararsız kaldım her gün önünden geçiyorum ama daha gidip konuşmadım
OykuAda Angelll35 ben İstanbul’dakine götürüyordum. Deneme dersine katılıp kayıt yaptırmazsanız günlük ücretini alıyorlar. Burda sanırım 150 liraydı orayı bilemiyorum. Siz yine de gitmeden önce sorarsanız hazırlıksız yakalanmış olmazsınız en azından
Angelll35 Kahveseveranne benim kızımda çok hareketli bende o yüzden istiyorum bucakoop şubesiyle telefonla konuştum bugün aylık 700 lira haftada 2 gün 1 saat Cumartesi deneme grupları oluyor katılabilirsiniz dedi bu Cumartesi müsait olursam götürmeyi düşünüyorum
Kahveseveranne Angelll35 o zaman bende en azından 2 3 deneme dersine gireyim bakalım nasıl tepki verecek uyum sağlarsa çok istiyorum yaşıtlarıyla bir şeyler yapsın
Angelll35 Kahveseveranne evet bende ilk etapta deneme derslerine gideceğim Cumartesi günleri oluyormuş 100 lira ücreti
Kahveseveranne Angelll35 teşekkür ederim bilgilendirmeniz için sayenizde aramama gerek kalmadan öğrendim 🙂