EdaLina Merhaba arkadaşlar, sezeryandan sonra kalça küçülmesi yaşayan varmı? Kalçam küçüldü gibi geliyor.
endoplazmikretikulumiste EdaLina 😂😂😂😂 genelde doğum sonrası büyür vücut bir genişler filan ama bilemedim
Sryy EdaLina ben yaşadım, bir hafta 10 gün genelde yattığım için dümdüz olmuştu. 😂 2 ay geçti toparladı
EdaLina endoplazmikretikulumiste valla yeterince spor yapıyoruz 😀 ev işi çocuk bakımı vs. ekstra spor nasıl yapalım 😀
Deletedmom_36 EdaLina Kiz iste hamilelikte kilo aldigin icin kalcan genislemisti.Dogumdan sonrada kilo verdin demek kalcan kuculdu
EdaLina Deletedmom_36 bu öyle değil ama benim hamilelikten öncede kalçam vardı o yüzden dikkatimi çekti
YSB EdaLina Ben de kendimde fark ettim bunu sanki düzleşti gibi. Desem ki hamilelikte büyüdü de şimdi bana böyle geliyor ama öyle çok kiloda almamıştım yayılmamıştım sadece karnım vardı. Sporla belimi falan inceltirim popo da çalışırım diye düşünüyorum artık
EdaLina YSB evet bende çok kilo almadım 5 kilo aldım toplamda sadece karnım vardı o yüzden kalçam çok büyümedi şimdi de olan kalçamda gitti gibi geliyo