Arkadaşlar merhaba, Bebeğim bir aylık alnında ve kafasında isilik gibi kırmızı kırmızı şeyler çıktı, konu komşu doluluk diyor sütün yaradığını yağlı oldugunun göstergesiymiş sisin bebekleriniz de de oldu mu 😔🙏
Gulzrnht benim kızımda da bi kaç gündür olmaya başladı bende havalar ısınmaya başladı ya sicaktandir die düşündüm
Gulzrnht benim oğlumdada var bence isilik ama öyle sütüm acayip yarıyor 😂
Gulzrnht benzer şeyler bnm bebeğimde de oluşmuştu doktorumuz deri altı yap dokunun oluştuğunu normal olduğunu söyledi hatta şu an kol ve bacaklarda da var. Yinede doktora sorun belki farklı birşeydir.
Gulzrnht ewet yağLı süt yüzde kafada kırmızı SiwiLce gibi noktaLar çıkarıyo bizLerde yağLı çekirdek cips yediğimze yüzümüzde siviLceLerin çıkması gibi birşeymiş eğer vucutta çıkmıyosa isiLik değiL sadece yüzdeyse sütten kaynakLıymış
Minnosunannesi bütün vucutta değiLse isiLik değiLdir
Mehmetalp ewet yağ dokusuymuş ama vucutta çıkanLar sıcakdan yüzde kafada çıkanLar yağdan demişti doktor çok iLginç bi tek yüzü yağLanıyo sanki 🙈🙈
GmzSnn evet sadece yüzde var teşekkürler bilgiler için 👏👍🏻
GmzSnn yok sadece bas ve alında var
GmzSnn aaaa ben yağ dokusu diye vücudundakileri sormadım onu da sorayımm. 😊👍🏻
GmzSnn evet baş bölgede sadece bence de çok ilginç 😃😃
Mehmetalp sor sor bende boynuna indi kırmızı benekLer yarın kontroLümüzde sorcam 🙈 İşin kötüsü yaşadığım yerde kızamık we su çiçeği saLgını war ewden çıkamıyorum 🙈 bütün arkadaşLarın çocukLarı oLmuş bizimki henüz çok minik atLatamaz diye 😭😭 kapandık ewe bi haftadır
GmzSnn kıyamam yaaa evde olmak sürekli çok zor. Allah kolaylık versin. 😘
Mehmetalp Ben zaten çalışıyorum işim evimde olduğu için zorlanmıyorum ama tabii ki dışarıya çıkıp gezip dolanıp bir hava almakta istiyoruz sürekli bu ara yapamıyoruz maalesef hayırlısı olsun hastalanmasınlar da tek evde oturalım En azından bağışıklıkları güçlerine kadar