Minikbirkalp Bebeğim bir buçuk aylık iki hafta küvezde fototerapi aldı çıktık hastaneden ana hala sarılığı normal seviyeye düşmedi kan uyuşmazlığımız var bugün gittim 9.4 yapılması gereken bütün tahliller de yapıldı hep temiz çocuk hematoloji uzmanının görmesini söyledi doktorumuz ama randevu bulamıyorum yapılması gereken birkaç tahlil var onları da o doktorun yaptırması gerekiyormuş muayane sonrası gittiğimiz hastane yapmıyor o tahlilleri 🤷 kafam allak bullak neden düşmez ki ya 😔
GizemYe Minikbirkalp kuzum bizde de uzamış sarılık vardı. Bebeğimin kan grubu ile benimki farklı. Antikor üretmiş vücudum ona karşı. 2 aydan fazla sürdü kendiliğinden yavaş yavaş geçti. Biz güneşe de çıkarttık o da etkili oldu. Sık sık emzirdim. Hiç moralini bozma. Bu fizyolojik sarılık oluyor. Çok şükür bir şey olmadı. Sizinki de bir an önce geçer
Kizcem62 Minikbirkalp biz de de kan uyusmazligi var 2 aya kadar sürdü sariligi sonra geçiyor merak etmeyin
Helbetyakalayamambeyefendi Minikbirkalp gecmis olsun. Benim kizimda da uzamis sarilik vardi 3 aya yakin surdu. İlk 1ay 2gunde 1 kan verdik. Sizin baya dusmus sarilik degeri bence korkmayin. Sık emzirin geciyo ☺️
Duriskonunannesiii Minikbirkalp biz de 40 ina kadar takipteydik aynen grup uyusmazligimiz var ben 0 pozitifim kızım A pozitif biz de bayağı fototerapi aldık ama 40 tan sonra da hala devam etti yükseklik kızımın gerçek ten rengini 5-6 aylıkken görmeye başladık fototerapisiz biraz bile duserse sonrasında düşmeye eğilim gösteriyor sonra hep düşüyor ama uzun sürüyor ve anne sütü sarılığı diyip artık müdahale etmediler bir sıkıntımız da olmadı şuan 25 ayligiz
Minikbirkalp GizemYe bende sık sık emziriyorum dışarıya da çıkartıyorum şimdi tekrar tahlil istedi doktor ama bütün randevular dolu ne yapıcam bilmiyorum randevu bulamazsam özele götürücem başka çarem kalmıyor
Omerveler Benim oğlumda 47 günlük uzamış sarılık var. doktor çok rahat davrandı 10.4 çıktı korkma falan diyor ama bugün biraz fazla uyudu uyandırmaya çalışıyorum daha çok uyuyor bende ne yapacağımı bilemedim.
burcusami Kan uyuşmazlığı varsa eğer uzun sürüyor, oglumun da uzun sürmüştü, sık emmesine rağmen sariydi hep teni