Esraaakrky Burcingultekin doğduğundan beri kullanıyoruz ama kilo aldırımı çok düşük. gaz ve kabızlık sorununuz yoksa aptamil daha güzel kilo aldırıyor.
Silagumus Burcingultekin ben kulalndim sürekli kustu Aptamil kullanıyorum şuan gayet iyi kilo alımı falan da
Burcingultekin Esraaakrky aptamil bizde çok fazla kaka yaptırdı. 🥲 Bir haftadır sma comfort kullanıyoruz
Burcingultekin Esraaakrky bir de bebeğim kullanmaya başladığımdan beri çok huzurlu daha sakin bir bebek oldu aptamil kullanırken çok hareketli huzursuz kıvrım kıvrım kıvrılan bir bebekti
Esraaakrky Sevim2107 evet sadece mama ile besleniyor. doğum kilosu iyi olmadına rağmen aylık bazda kilo alımı çok az oluyor
Burcingultekin eserekli_kiz11 aptamil de çok güzel ilerliyordu toparlacıktı aylık 800 gram üstünde alıyordu ne olduysa birden kaka yapar oldu doktor bu ay kilo alımı az olmuş dedi
Sevim2107 Esraaakrky Bizde sadece mamayla gidiyoruz ben evolvia kullanıyordum ama aşırı kabız yaptı çok kilo aldırdığıda söylenemez şimdi sma comfort aldım daha kullanmadım inşallah yarar ya