Olmazbebek Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık hava aşırı sıcak sıcaktan uyuyamıyor ememiyor biraz kaynamış soğutulmuş su versem olur mu acaba sizler ne zaman su verdiniz illa 6 ayımı bekleyeceğim
Deletedmom27337 Olmazbebek 3 günlükken başladık. Bence verin sıcaklarda terlerken daha çok sıvı kaybediyorlar. Hazır su verin. Kaynamış su da mineraller yok oldugu için önerilmiyor pek fazla
nazlimom_ Olmazbebek bizde 4 ayı bitirdik 2 hafta oldu başlayalı kanımda enfeksiyon cıkmıstı doktorda bebeğe de geçebilir su içir dediği için içirmeye başladm bende emzirme sonrası 2 çay kaşığı veriyorum suyu görünce ağzını açıyor şimdi anlıyor verceğimi😅 bide çişide koyu sarıydı susuzluktandı galiba
HKyhn Olmazbebek doğduğundan beri hep verdim. Çünkü aşırı sıcaklarda doğmuştu. Sonuçta lıkır lıkır içecek değil
Deletedmom27337 Olmazbebek onu bilmiyorum da arıtmanın bi işe yaramadığını duymuştum ama yanlışta bilgilendirmeyim. Hazır su verdim ben hep. Hala da hazırla devam ediyoruz
alptoyyy YeniAnneIstanbul bende bir çay kaşığı ucuyla veriyordum doktor söyledi sıcaklarda ver diye normal yani
Deletedmom27337 YeniAnneIstanbul evet 3 günlükken. Bişey mi oldu?? Doktorumuz ve ebemiz söyledi. Gerçi söylemeselerde vermeyi düşünüyordum ben. Suya kadar neler veriyoruz 6 aylık olana kadar. İlaçlar falan. Su içlerinde en masun olanı
YeniAnneIstanbul alptoyyy benim gittigim doktorlar asla vermeyin elektrolytleri bozulur ve suyun besin degeri yok, su icerek kucuk migdeleri besinsiz bos suyla doldurulmus olur. Onun yerine ekstra emzirmek veya emzirmiyorsaniz mama icirmek daha saglikli olur
alptoyyy YeniAnneIstanbul bilemiyorum doktordan doktora değişiyor oglumun cis rengi sansarıydı doktor her gün bir çay kaşığı ver dedi düzeldi
Deletedmom27337 alptoyyy bnm kıızmda su içmediğimde hemen çişi koyulaşırdı. Su verince kendine gelirdi
Melekbas Olmazbebek ben bir aylikken falan basladim vermeye terlediklero icin su kaybediyorlar doktorumda biraz ver abartmadan midesini doldurma ki mama icsin demsiti suan 3 aylik gun icinde 60 cc su tuketiyor her saat iki uc yudum veriyorum