Aybuke35 Cinarasaf Ben çok memnunm işe yaradığını düşünmüyordum ama gerçekten salya ve diş çıkarmada çok işimize yaradı. Bize istanbul kapalı çarşıdan hediye alınmıştı
Aybuke35 Cinarasaf buarada kolye takıyoruz bilekligi kullanamadik gördükçe kolunda yada ayak bileğinden koparmak istiyor
Aybukealtintas Cinarasaf ben çok memnun kaldım basta ihtimal vermezdim acıkcası, kehribar sepeti nden aldım
Cinarasaf Aybuke35 bende çok duydum iyi geldiğini almak istiyorum ama sitelerede nasil guvenicm bilmiyorum
Yagmur05 Cinarasaf totsandmore sayfasından aldım instgramdan tereddütsüz alabilirsiniz güvenilir bi sayfa sertifikalı.
Gulistan Merhaba biz kullanıyoruz faydasını görürsünüz esimm in dükkanı var masal gumus silver mersin instigramdan bakabilirsiniz nazara da faydası var
Eceock Cinarasaf instad totsandmore sayfasindan aldim. Garanti belgeli geliyor. Ben aldim ama kizim taktirmadi malesef. Herseyiyle duruyor düşünürseniz satabilirm. Once o sayfadanda inceleyebilirsnz
Eceock Cinarasaf instad totsandmore sayfasindan aldim. Garanti belgeli geliyor. Ben aldim ama kizim taktirmadi malesef. Herseyiyle duruyor düşünürseniz satabilirm. Once o sayfadanda inceleyebilirsnz
Yagmur05 Eceock çok iyi bi fiyat bence alacak olan kaçırmasın bende o sayfadan 160 liraya aldım çok memnunum 🥰
Eceock Yagmur05 bir heves aldim hemde çok inanarak aldim valla😊 suan dis dönemindeyiz ahh keske taksaydi diyorum. Oylece duruyor kutusund torbasinda
Yagmur05 Eceock bizim salyamızı tamamen kesti 8.5 aylık ilk diş damağı aşındırmış henüz çıkmadı ama faydalı bence keşke kullanabilseydiniz 😊
Zidi26 Yagmur05 yagmur hanım bizde aldık bi ara bilegine taktım pek işe yaramadı gibi devamlı salyası oldu su an 6 aylık olucax boynuna takıcam ama boynunda iz yapıyor gıdısının altına giriyor onu nasıl basardınız acaba bilgi verebilir misiniz rica etsem
Aybuke35 Gyed Hayır dolanmıyor bebeklerin boyunlarına göre ayarlı zaten. Sadece uyku zamanlarında çıkarıyorum
Eceock Cinarasaf hayir duruyor instadan eklermsnz [silindi] herseyiyle garantisi kutusu torbasi 100lira