Alnalprdha Artık kendi işimi yapmaya başlıyorum inşallah tabi bissürü iş var şimdilik kendim yapicam ama ilerleyen dönemde seri üretime geçmek nasip olur inşallah benim gibi kendi iksini yapan ilerleyen var mı burda nasıl oluyor öneriniz var mi
Alnalprdha Meteninannesi52 çok teşekkür ederim çok sağolun kapaklı sepetler dikicem birçok ayrıntısı var inşallah tam anlamıyla çoğalinca ürünler buraya da atmayı düşünüyorum el becerim var bunu değerlendirmek istedim her zaman yakın çevreme ürünleri gösterdim bayildilar hatta onlar şimdiden sipariş verdiler sagolsunlar 😅🥰
Alnalprdha Mrysmg makinada sepetler yapicam kapaklı vs yani böyle anlatınca pek bişey benzemiyor ama inşallah aticam zamanı gelince buraya da çok sağolun 🥰
Alnalprdha lux33 benim evde dikiş makinem var el becerim var çizim tasarım kuvvetli evde sepet yapicam ama aticam buraya da zamanı gelince bence hiç durma derim en azından denedim demek bile bile mükemmel bişey tek korkum seri üretime geçiş nasıl olur yapabilir miyim markalasabilir miyim
Alnalprdha SinyorinA çok sağolun darısı isteyenlerin başına inşallah ben dikiş makinam var onla başlıyorum şuan sepetler ama çok farklı bişey çevrem bayıldı sipariş verdiler hatta inşallah herkez sever
Mrysmg Alnalprdha başarılar dilerim Allah isinizi rast getirsin yakinda görürüz insallah urunleri dukkani 🍀🌸
Alnalprdha Mrysmg ahhh ne güzel dediniz öyle çok mutlu ettiniz beni inşallah rabbim o günleri de gösterir ürünler çok güzel ama gerçekten aticam zamanı gelince sizde anlayacaksınız beni 💐🥰
Pol34 Alnalprdha yani yaptığınız ürünleri orada da satışa sunun, dolap gardrops işte efenime söyleyim trendyol hepsiburada falan.
Alnalprdha Pol34 haklısınız sadece Instagram üzerinden olmaz sadece çevre üzerinden de olmaz gerçekten bunu söylediğiniz çok iyi oldu çok sağolun 🥰
Pol34 Alnalprdha backlink nedir bunu da bi araştırın hatta her şey tamam hazır olduğunda bana mesaj atın bir kaç tüyo daha veriyim