NaimeYilmaz [bilinmeyen] 3 ay 2 günlük oğlum 135 cc ıcıyor 3-4 saatte bir ama bu aralar sıkıntımız var bıtırmıyor gecelerı 150 verıyorum 5 saat arayla hepsını ıcıyor aranmıyor çokta gelmıyor
E_eren [bilinmeyen] önce mama mı veriyorsun? Oysa önce emzirip hemen ardından mama vermen lazım yoksa seni emmeyi bırakır. 60 cc yetiyor bize suan. Günde üç kez veriyorum
YazCilegi [bilinmeyen] 90 dan yukarı cıkmayın. Doymazsa ağlar zaten o zaman bir Ölçek mama daha yaparsınız 😊
Janss [bilinmeyen] Önce sizi emsin ondan sonra mama verin annesi . 60cc den sonra huysuzlanıp aranmıyorsa yetiyordur . Eğer yetmediğini düşünüyorsanız 30 cc daha arttırıp ona göre düzene oturtursunuz. Ama emmeden tek başına 60 cc yeterli gelmez gibi geliyor bana . Bebeğim en son 7600 grdı . 140cc içiyor tek öğünde .
Kubra34 [bilinmeyen] 2saatte bir 150cc veriyorum 3saat aslabeklemiyor ben oyalamasam 2saat bile beklemez
Meltemege 2 ay 2 günlük bebeğim var 60 yada 70 cc sütümü sağıp veriyorum arada da sütüm yetmediği için mama veriyorum sizce cc olarak miktarı az mı kızlar kilo alımı iyi ama aklıma takılıyor🙍🏻♀️