Birannisbirbebis Kızlar bebeğim saat başı uyanıyor ağlıyor emziriyorum sallıyorum uyutuyorum 2 3gecedir böyle internetten baktım uyku gerilemesi oluyormuş yapabiliceğim bişey var mı geri nasıl düzene sokabilirim yardımcı olun lütfen 🙏
Neva77 Birannisbirbebis 4ay 1 günlük kızım bizde de memeyi almama geceleri sık uyanma başladı.dün bir de 4.ay aşımızı olduk huysuzlaştı ateşlendı 🥺
Sibel3455 Birannisbirbebis oğlum 4 ay 24 günlük normalde gece uykusuna 21.30da geçerdi, gece 3 e kadar uyurdu, son 20gündür felan uyuyor saat 23.00 kadar 3kere ağlayarak uyanıyor ama ne ağlama kucağıma alıyorum susuyor sonra emziriyorum uyuyor tekrar yatağına koyuyorum bu her gece alışkanlık oldu bizdede
Hamza16 Birannisbirbebis bnmkide aynı ve dogdugu günden, desteksiz saatinde düzenli uyuyan gece uykusu kesintisiz bi bebekti ama ataklar malesef geçmesini bklycez pek yapılabilcek bşi yok diye biliyorum
Duruukus Hiç bişey yok sanırım benimki de aynı durumda üstelik meme alırken de aşırı direniyor ağlıyor atak dönemiymiş geçmesini bekleyeceğiz
Birannisbirbebis Duruukus benimki de öyle 🤦♀️ Yoruldum gece uyurum bari diyordum ama saat başı kalkmak çok zorladı beni😓
Birannisbirbebis Neva77 bu uyku gerilemesi kalıcıymış internette öyle yazıyor inşallah olmaz öyle bişey 🤦♀️
Birannisbirbebis Sibel3455 rutin oluşturun yazıyor bu gece uyumadan önce banyo yaptırdım belki o zaman iyi uyur her yolu deniyorum 😂
Sibel3455 Birannisbirbebis daha 1 saat oldu uyuyor yine 3 kere uyandı, banyoda yaptırdık zamanında ama değişmiyor, bakalım ne olacak uyanması mesele değil, ağlıyor üzülüyorum, konuşuyorum seviyorum susuyor, ilk çocuk olunca insan tedirgin oluyor
Ozgelifmihra Birannisbirbebis rutin nasl olsun olmuyo ki kabul etmiyo durmuyo direniyo çığlık çığlığa