Masalingonunannesi Kizlar kizim 9 aylik olcak 3 gune bu ek gidada nasil bir yol izlemeliyim kac öğün vermeliyim bana yardimci olan varmi.
Wanderlust Masalingonunannesi anne sutu aliyorsa gunde toplam yarim cay bardagi kadar ek gida alicak dedi doktorum yani 3 ogun vericekseniz 1 corba kasigi kadar yese dahi yeterli 3 ogunde yarim cay bardagi yapiyor 10.aya kadar boyle 10.aydan sonra maksimum 1 cay bardagi olucak sekilde. Cok zorlamayin bebeginizi 1 yasa kadar. Ayrica pure blender vermeyin veriyorsaniz simdiden kesin 🌸
Masalingonunannesi Onceden sabah kahvalti oglen corba ve ikindiye doğru yogurt yada meyve puresi seklinde veriyordum ama aksama ac oluyordu surekli birdeyler istiyordu bnde öğlenle ikindiyi yer degistirdim fakat icime sinmedi napmaliyim bilemedim
Masalingonunannesi Wanderlust soyle soyleyim ben nerdeyse hic pure vermedim puturlu seylerire cok guzel yiyor yemeside cok guzel hem beni emiyor guzelce hemde ek gidayi cok guzel aliyor masallah 🤲 yarim cay bardagi biraz az oldu bizom icin sadece 3 ogun mu 2 ogun mu ara ogun eklemeli miyim onq takiliyor kafam