Umaygamzd Kızlar 25 gün oldu Doğum yapalı sizler de durum ne Doğumdan ne kadar Zaman sonra dökülme başladı saçlarımı boyatmak değişim yapmak istiyorum ama dökülme olacak diyorlar beklemelimiyim dökülme dönemi geçice mi yaptırsam
Yalin Umaygamzd 4.ayin basinda basladi fenaydiii, 5 teyiz biraz azaldi sanki. Aslinda farketmez hangi model hangi renk olursa olsun dökülecek, yenileri zamanla cikicak. O yuzden keyfine goree😉
Umaygamzd Yalin işte ombre istiyorum renk değişimi saçlar koyu renk açık renkte çok belli olurmu dökülme seyrelme vs oluyor mu saçta incelme diye merak ediyorum
Yalin Umaygamzd herkeste ayni oranda olmasa da incelme de seyrelme de oluyor. Orjinalin koyuysa, yeniler cıkarken sarilarin arasindan koyu renk sac cikicak ama
AyseDuruu @Umaygamzd üçüncü ayın başında dökülmeye başladı birbuçuk aydır devam ediyo bitmesini bekleyendenim bende 😒
Umaygamzd Yalin malesef öyle ama hamilelik Doğum derken kendimi yıpranmış bakımsız cansız hissediyorum koşarak kuaföre gidesim var 😅😅😅
Yalin Umaygamzd git tabi, ben de düzenimi bozmadim gitmeye devam ama boya yok bende manikur pedikur, uçlarindan aldirma...vs😉 Ombre kısmini bekletebilirsin belki
Ozgecinar Benim 3. Ayda sonra dökülmeye başladı bebeğim 7 aylıkken dökülenler çıkmaya başladı şuan oğlum 10 aylık dökülmem azaldı ama kısa saçlar çok var özellikle şakaklarımda ama ben saçımı boyattım bir sıkıntı yaşamadım
Umaygamzd Yalin ne güzel valla ben ve eşimde kuaförüz aslında o bırakmış bi kaç sene önce bende evlendikten sonra çalışmadım ama evde hiç biseyle uğraşamıyorum yoksa aslında evde kendimde yaparım 🤤🤤
Yalin Umaygamzd bilmen şahane arada kurtarici olur ama oraya gitmek baska sen de biliyosun, kuafor kadina terapidirr😉
Umaygamzd Yalin tabiki evde olucak iş değil orda yerinde bambaşka ilgi görmek daha güzel bu psikolojiden sonra daha iyi gelicek 😅
Yalin Umaygamzd kesinlikle😉 ben muthis rahatliyorum, dedigim gibi boyayi bilmem ama rahatlamak icin baska seyler icin de gidebilirsin
Emine1414 Umaygamzd benimde 3,5 aylıkken başladı şuan 5 ay 7 günlüğüz hala devam ediyor. Öyle böyle dökülme değil avuç avuç psikolojim bozuldu