nazlial Sütüm hiç olmadı, bebeğim 54 günlük yediği mamayı tamamiyle kustuğu zamanlarda oluyor hiç kusmadığı zamanlarda siz ölçü olarak ne kadar veriyorsunuz? Acaba verdiğim yeterli gelmiyor mu kilo alış hızı da çok düşük
Duygurass Aynı ben de öyle. mama ölçü konusunu merak ediyorum bende. benim bebeğim 2 aylık 3 saatte 90 cc ile doymuyordu 1 hafta 10 gün önce 100 e çıkarttım oda yetmiyor mama bittiğinde ağlıyor.100 e çıkınca saati 3-4 saate ayarlamaya çalışıyorum. Ağlamıyorsa 3 saati geçiriyorum. Uyanıksa 2 saatte acıkıyor ağlıyor çok iştahlı. 100 ölçeğe 2 saat kısa. 1 saat oyalamaya çalışıyorum.Doktor Uyuyorsa uyanmıyorsa 100 ölçek 4-5 saate çıkart dedi. En fazla 4 saate çıkıyorum.çünkü uyanıyor mızıklanıyor.Doktor 120 yapmasan iyi olur demişti ama 2 saatte acıkıyor buda doymadığı anlamına geliyor. 3-4 saate acıkmaması için Kaça çıkartmalıyım 120 çok olurmu? Saati gelmeden ağlayınca Yoksa ağlar ağlar susar alışırmı? Ara ölçekleri hazırlamak ölçeği ayarlamak riskli diyorlar. 100-110 ölçeklerini hazırlarken miktarı ayarlamak zor. Sizin Doktorunuz 120 cc verebilirsiniz demiş siz ne yaptınız!?
Duygurass 2 aylık bebeğim. 90 cc 3 saatte bir mama yerdi 90 cc yetmemeye başladı doktor 100 cc 3-4 saatte ver dedi. 100 cc mama saat aralığı 3 ten yavaş yavaş 4 saate çıkmalı iken 2 saatte acıkıyor uyanıkken saati uzatamıyorum. 3 saat değil 2 saatte acıkıyor.ağlıyor. 4 saate çıkamıyorum. Ancak uyurken 4 saat yapabiliyorum. Erken acıkması neden olur doymuyormudur? Anlamıyorum yani bebeğim ağlayarak istediği zaman ölçüyü yükseltmelimiyim. Yoksa alışması için ağlasada vermemelimiyim?
Zynepulku 100 cc mama yokki 30 60 90 diye gider 100cc su koyup mama miktarını nasıl ayarlıyosunuz. Bebeğim 2 ayllıkken 90 cc içerdii tabi ben sağarakta veriyorum kendi sütümüde bi okadar içerdi şuanda 4ay 20 günlük hala 90 içiyor doktorum bana bi saat aralığı vermedi si bebeğinizi takip edin gerekirse 2 saatte bir verin ağlıyorsa gaz sancısından ağlıyorda olabilir 2 saate 1 acıkmadığını düşünüyorsanız 3 saat yapın ben çok fazla saate bakmıyorum ama 3 saati geçmiyor yapıyorum mamayı. Siz takip edin zaten içebildikleri kafar içip dha sonra itiyorlar