Tugbaoyku09 Kızlar bebelac gold 1 kullanmaya başladım bebeğime. Sizler kullandınız mı? Memnun musunuz? Bebeğinizin kilo alımı nasıl bu mama ile
kirmizibasliklikiz_ Tugbaoyku09 evet butun mamalari denedik en son bebelac gold kullandik yaklasik 1 yildir kullaniyoruz memnunum 😁
Beraninannesii Tugbaoyku09 Aptamil ve Sma dan sonra Bebelac Gold kullanıyoruz çok memnunuz. Diğerleri kabızlık yapmıştı.
Tugbaoyku09 kirmizibasliklikiz_ bebegin aylık kilo alımı iyi miydi canım? Bize de gaz ve kabızlık sorununa iyi geldi bebelac . Ama kilo alımı gelişimi nasıl merak ediyorum. Yeni kullanmaya başladık
Eylulllllll Beraninannesii kirmizibasliklikiz_ merhabalar en uygun hangi siteden tedarik ediyorsunuz acaba mamayı , 135-140 ₺ su anda en uygun ebebkte yanılmıyor isem 🌸
kirmizibasliklikiz_ Tugbaoyku09 yani doktorlar bir problem görmüyordu premature benim cocuklarim ona ragmen iyi toparladilar
kirmizibasliklikiz_ Eylulllllll merhaba 🌸 biz internetten degil eczaneden aliyoruz. Her eczanede fiyati farkli ve oyle 5 10 tl de degil baya baya fark ediyor. Butun eczanelere sorduk en uygunu hangisi veriyorsa ordan aliyoruz. En son aldigimizda 125tlydi sanirim 😊
Tugceeeee01 Tugbaoyku09 benim yaşadığım yerde mama sıkıntısı oluyo Bebelac Gold ve sma kullanıyoruz hangisini bulursak gayet de memnunuz ama bebekten bebeğe değişiyo
Baakpnr- Tugbaoyku09 biz kullanıyoruz 3. Aydan beri sanırım 8 aylık olmak üzere kg alımı vs güzel ama ben ek gıdayı da iyi veriyorum sadece mama almasın diye bebegımın şu an gelısımı iyi . Gaz kabızlıkta yapmadı bizde ❤️
Tugbaoyku09 Baakpnr- anladım canm biz daha 2.5 aylıgiz. Ek gıdaya geçme zamanına kadar mama ile beslenecek bebegim. O yüzden kilo aldırmasi ve gelişimi önemli
Pirayeada Aptamil sma dan sonra bebelac gold kullandık bir tek o iyi geldi aptamil gaz yaptı sma da çok kusma yaptı
Egemom21 Tugbaoyku09 Biz doğdu günden beri kullanıyoruz canım çok memnunuz her ay 1 kilosunu aldı hep şuan 9 aylığız hala kullanıyoruz ama bu bebekten bebeğe değişir benim bebeğime yaradıysa belki seninkine yaramaz deneyip gözlemlemen lazım kabız yapıyor mu iyi geliyor mu