Marleyhouse cok gecmıs olsun. Gece ateslendı 39,8 gıbı bır atesı vardı ılk. Ben sureklı suya soktum ılık suyla yıkadım en az 10-15 dk kadar o cok faydalı oldu gunde en az 3-4 defa bunu yapın. Fıtıl verdıler sadece cunku ilacı katıyen agzına almadı ve agzına degdıgı an kustu. Bn de kovıd oldum beraberınde sabah 5 gıbı kızım ateslendı. Aksam 6-7 gıbı ben fenalastım. Emıyordu atesım ve agrımvardı parol ıctım sureklı emdıkce sutten de ılacın etkısı oldu bence. Kı normalde emmesı sıvı bol tuketmesı cok ıyı oluyor yanı emmıyorsa bol sıvı mama verın cok ıyı gelır. Koltuk altına eklem aralarına lımonlu su sürdüm ayak altına sarımsaklı zeytınyagı surdum bılemıyrm faydası oldu mu cunku cok sey yaptım hatta enseye yogurt surun dusuruyor demıslrdı bır defa onu da surdum ama ızın vermedı normalde de cok aksı bır cocuktır daha bı huysuz oldu. Su ıcmedı keske ıcseydı ama durmadan emdi. Ilac da calpolle baska bır ates dusurucu daha var onu donusumlu kullan dedı bana tanıdık hemsıre. Calpol ıcmese de bunu ıcse ıyı olur bır bunu bır de fıtılı donusumlu verebılırsın fıtılle calpol aynı etkıde bu surup daha etkılı demıstı. Tabı ben veremedım sureklı fıtıl kullandık. Malesef kullanmıs halımızde bıle atesı 38,5 un altına dusmedı sızın de oyleyse 3 gunun sonunda bıraz azalır atesı. 3 gun ılac ıctıgı halde 38,5 tu ondan sonrakı 3 gun de ılaclı 37,5 altına dusmedı bır hafta ateslıydı umarım sızın oyle olmaz cok zordu ustune de kendım hastaydım daha bır zorlandım. Sık sık dus aldırın bol bol sıvı tuketsın kullanmamızı soyledıgı fıger ates dusurucu dolven bu arada. Bır de bana bas hemsıre 4-5 saatı beklemeyın 3 saatten sonra verın ates dusurucuyu demıstı. Bırden yukselırse dusuremezsınız sabıt tutmaya calısın en azından demıstı 3,5 maksımum 4 saatte verdım fıtıl ılac(bırkac defa ıctı max) vb. Siz kac saatte bır verıyrsunuz k bakmayın uzun oldu