mustafayamaninannesi Eslemdemr0308 şöyle düşünün ebebek çalışanı bile isteye sizin istediğiniz emzik dışında yanlış emzik vermek istemez heralde dalgınlığına gelmiştir yada ürünleri bilmiyordur haklısınız asla ebebek çalışanları bizim burdada ilgili değil ama siz çalışan versede bakmalıydınız üzerinde kaç delik kaç aya uygun diye yazıyor ürünlerin hadi dalgınlığınıza gelmiş gidip niye 2. Biberonu yine fazla delikli aldınız ki umarım aradığınız ürünü bulursunuz
Edanrkeles Eslemdemr0308 hangi biberon aldınız ? Biz avent kullanıyoruz hiç öyle bir sorun yasamadık tavsiye ederim kullandığınız biberon markası ile alakalı da olabilir
Eslemdemr0308 Rastgelebiri dediğim gibi benim ilk deneyimim olduğu icin çalışana söyleyerek aldım bilseydim üstünü okur alırdım zaten çalışana söylemezdim kendim bakar alırdım
Rastgelebiri Eslemdemr0308 dediğiniz gibi deneyim… Ama karamsarlığa düşmeyin, inşallah bebeğiniz büyüyecek, büyüdüğü vakit kullanır. O esnada çaresiz kalmışsınız bu doğru, fakat geçti gitti pozitif düşünüp pozitif enerji verin bebeğinize
mustafayamaninannesi Eslemdemr0308 tekrar aldığınız biberonda oluk oluk akıtıyor demişsiniz o yüzden söyledim işte 3-6 0-3 diye yazıyor olması lazım keşke okusaydınız yada damla şekli oluyor üstlerinde ayrıca herkes ilk bebeğinde deneyimsiz oluyor asla güvenemiyorum satış danışmanlarına heralde yaptığımdan dolayı olmadı 3. Ay kullanırsınız emziği inş bulmuşsunuzdur yavaş akışı da
Eslemdemr0308 mustafayamaninannesi biberonun üstünde 0 yazıyor tek damla yazıyor fakat bu da aynı şekilde akıyor
Zlm Eslemdemr0308 üstünde 03 ay yazmiyo mu kutusunun belki tek delikli 03 yoktur o yüzden iki deliklidir sonuçta zaten daha çok içmesi gerekiyor deliğinin büyümesi gerekmiyor mu yeni doğan biberonun ucuna göre bana biraz şey geldi ama bilemedim
Eslemdemr0308 Zlm hayr çok süt geldiğinde fazlasını dışarı akıtıyor yanlardan taşırıyor sütün cunku hepsini yutamiyor fazla geliyor agaza ve hızlı içtiği için bu sefer gaz yapıyor ve karnı ağarıyor meme emzirme gibi düşünün yavaş yavaş ağar ağar içmesi lazım ki ne içtiğini bilsin doysun
mustafayamaninannesi Eslemdemr0308 allah allah markadan mı acaba biz avent kullanıyoruz en başından beri yavaş akım hep yavaş
Edanrkeles Eslemdemr0308 o çalışanla alakalı değil biberonla alakalı birşey bence 0 yazıyorsa daha ne verebilir ki size
Eslemdemr0308 Rastgelebiri benim sinirlendiğim nokta orada çalışan müdürün tavrı zaten bebeğim aç doymuyor agliyor bide müdür öyle tavır sergileyince sinirlendim şimdi bu biberonda aynı şekil akıtıyor yine gidicem bugün soylucem e sonuç nolcak yine aynı
Zlm Eslemdemr0308 emzirme gibi olsun istiyosaniz yenidogan başlığından devam etmelisiniz başlık büyüdükçe delikleri büyüdüğü için daha çok akıtacaktır zaten mantığı bul başlık büyütmenin daha çok içebiliyor olması
Gmze1998 Eslemdemr0308 internetten alın dediğim gibi zaten 3 4 ay sonra 2 damlaya geçeceksiniz kullanacaksın onu
YeniAnneIstanbul Eslemdemr0308 calisan yanlis vermis ama zaten degisim yapana kadar insani catlatirlar. En iyisi direk kendinde paketi incelemek almadan once
Eslemdemr0308 YeniAnneIstanbul evet ben bilmediğim için özellikle sorup aldım hani yanlış almayayim diye ama çalışan yanlış verdi deneyimi yoktu galiba onun da bilmiyorum artık
damla- Eslemdemr0308 2 delikli emziği kenara koy zaten 3 aylık olunca mecbur ona geçmek zorundasın. Yani boşuna almamış olacaksın. Acil 1 delikliye ihtiyaç varsa gidip eczaneden al. Ebebeke gelince de müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin
Eslemdemr0308 damla- damla- anlatamıyorum galiba eczanede yok mecbur gidip aynı biberonun büyüğünü aldım bende biliyorum 3 ay sonra kullanicam kenarda dursun demesini ama yok meme yok aldıklarım da sorunlu çıkıyor
Rastgelebiri Eslemdemr0308 aynen sonuç aynı olacak, açılmış biberonu almazlar çünkü. Tüketici hakları mahkemesine vereceğini söyleyebilirsin belki
Eslemdemr0308 Rastgelebiri müdüre şikayet kutunuz nerde dedim sizi şikayet edicem dedim yok bizim şikayet kutumuz dedi internetten et nereye ediyorsan dedi
YeniAnneIstanbul Eslemdemr0308 yok siz zaten haklisiniz ama iste gelde hakkina al asla vermezler ben bunu Turkiye’de tatile gelince bile anliyorum. Bende ebebekte yanlis urun almistim, kapali paket olunca bile almadilar 🙄