mamma00 Hanımlar merhaba bebeğim 2 aylık emziriyorum fakat perşembe gününe randevu aldım ombre işlemi için , çocuk doktorum da kuaföre diplere değmediği için bir sorun olmayacağını söyledi . Sizce olur mu emzirirken yaptıran var mı acaba aranızda?💁🏻♀️
Melis2015 mamma00 dip boyası yaptıran bile var bnde ombre yaptıracağım benimde bebeğim 2aylik doktorum yaptirabilirsin demişti
nazlimom_ mamma00 bende yaptirdim bi sıkıntı olmadi hatta ondan önce kendim bitkisel boydım 2 kere diplerine deydi ombre yaptirirkende kuaför dibe boya yapıyor geçişleri uyumlu olsun diye bilginiz olsun
deniz_063 mamma00 ben komple boyamıştım ama gece boyadık annemle beraber sabaha kadar emzirmedim sonra sıkıntı olmamıştır inşallah🤷🏻♀️
Melis2015 mamma00 inşallah canım aynen ben 1yildir saç boyatmak için bekliyordum 🙈kuaförden randewu aldık bigün öncesi hamile olduğumu öğrendim boyatamadim 🙃😅 içimde kaldı diorm herkes gülüyordu bana vardır bı hayır diye düşündüm önümüzdeki hafta boyatcaz
mamma00 Melis2015 ben de öyle bir sene oldu zaten ombreyli ama aşşağılara inince berbat duruyor bende perşembeye randevu aldım😂🥰
mamma00 nazlimom_ evet cila işlemini soedum bende o diplere değiyor sonucta ama onun amonyaksız oldugunu söyledi