Dgnbsr 2 ay 20 günlük bebeğim 1 hafta önce kakasını yaptı sade anne sütü ile besleniyor ne yapmam gerek tecrübeli anneler
Deletedmom_54 Dgnbsr doktorunla konuştun mu ? Ben kaka yapmadığı zaman bagırsak masajı yapıyorum erkek kardeşimden öğrendim içinde ne varsa yarım saat sonra boşaltıyor bezi falan taşıyor
Esrmrtsbr Dgnbsr benim bebeğimde oyleydi hatta kaç defa götürdüm doktora bı sıkıntı çıkmadı 10 güne kadar normal dedi endişe yapacak bı durum yok
Esins Sadece anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar yapmamasınormal kabul ediliyor ama siz Kendini kayısı kayısı suyu tüketin ya da bebeğinizin ayaklarını karnına çekin karnına bağırsaklarına masaj yapın
Mrvekpk Dgnbsr tamam ozaman sıkıntı yook dert etme canm benim kiziminkide öyleydi 10 gün olmadan yapiyolar zaten genelde bagirsak sistemi tam anlamıyla olusmaya basliyo artik 😊
Deletedmom_54 Dgnbsr elini aç yanlamasına bebeğinin karnına koy baş parmağın ve yüzük parmağınla karnını Çek bırak tam yanlarına gelsin göbek deliğinden 2 parmak kadar aşağı ovala ve Çek bırak hareketiyle
Eda0102 Keyfi yerindeyse bir sorun olmaz korkmayın benim bebeğim de bir dönem öyle olmustu 6 7 günde bir yapıyordu sonra geri eski düzene döndü şimdi totosu hiç durmuyor 💩😅
Deletedmom_54 Dgnbsr gazını çıkarıyorsa korkma kakasını yapıp gazını çıkaramadığı zaman sıkıntı. Bide şey derler emdiği yediği yaradığı için kakasını uzun süre yapmazmış. Sen yinede hazırlıklı ol her yer batabilir