Esralparslan1 Kuzular merhaba bebeğim 3 aylık eşim ateşi var bebekle de temas kurdu 37,5 ateşi var halsizlik ishal mide bulantısı yarın annesine kalmaya gidecek 1 hafta anne sütü almıyor bebeğim çoknkorkuyırum bebeğe bulaşırsa nasıl anlarım bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum 🥹😢😢
Nesibe92 Esralparslan1 canim benim oglumda atlatti atesi tam dusuyo dedim tekrar cikti tam dusuyo dedik tekrar cikti hatta yatirdim 37ydi yarim saatte 39.7 falandi aslinda ek gidaya gectigimzden beri yemesi cok guzeldi hic kusmasi olmayan cocuk ne yese kusmaya baslamisti oyle anlamistik biz
Gizemlim Esralparslan1 canım ben sana surecimizi anlatayım. Belki bir faydam olur cunku beni cok yipratan bir olaydi. Önce esim bogaz agrisı ve ateşle hasta oldugunu anladı doktora gitti faranjit deyip yolladılar evde maske takmasina ragmen banada bulaştı 3 4 gun sonra ates bogaz agrisı ve tüm vucut agrisiyla bende belirti gösterdi çift kat maske taktım ama maalesef bebegime bulaştı. O da benden 3 4 gün sonra sadece ateş belirtisiyle başladı tabi hemen doktora gittik ateşi 3 gün hic dusmedi yani hep 38 falandı. Tabi ilk gün 38.8 civariydı ve fitile calpole ragmen dusmedi. Serum takildı ve antibiyotik başlandi. Atesimiz 1 hafta sürdü onun disinda hafif öksuruk ishal ve hala devam eden iştahsizligı var. 1 hafta sonunda yeni yeni duzeldi. Beni cok yipratan bi sürecti yeni yeni toparlaniyoruz ama benim içimde o korku kaldı surekli ateş ölcuyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanada tez zamanda şifa versin. Tabi daha kolay atlatanlar var ama bizim hem dis dönemi hemde menenjit aşisi olduktan 1 hafta sonra olunca çocuga hepsi çok agir geldi. Ben kendim için bol bol sarimsak bal limon karistirip yedim bebegin emiyorsa mutlaka dene. Benimki emmedigi icin daha agir atlatti sanirim. olumsuz düsünme belki korona degildir hemen korkma. Bana yazabilirsin aklina takilan bisey olursa ben cok iyi anliyorum senin korkularini. Merak etme eger oyle bi durum olursa bile zorda olsa geciyor
Esralparslan1 Nesibe92 çok geçmiş olsun ❤️🙏 şimdi nasıl bebeğiniz atlatmıştır inş ne kadar sürdü ben çok korkuyorum 🥹😢
Nesibe92 Esralparslan1 sagol canim sizede gecmis olsu 4 ay oldu atlatti cok sukur 5 gune falan normale döndu 3 gun hastanede kaldik biz ama eve ciktiktan sonrada 2 hafta hava makinasi kullanmistik
Esralparslan1 Gizemlim canım Allah razı olsun ❤️🙏 ateşini ölçtüm sabah 36.3 da şimdi baktım 37.3 gösteriyor birde 6:30. Da mama vermiştim 7 buçukta uyandı ıkınıyordu baya bi kustu bebeklerde kusma ile gösteriyor mu korona çok endişeleniyorum başka ne gibi belirtiler olur öksürük şuan ateşi 37.3 normal mi yoksa yüksek mi 🥹 nasıl anlayacağım rabbim kimsenin evladını hasta etmesin mahfoldum gerçekten
Gizemlim Esralparslan1 yok canım o ates fazla degil ama surekli takip et ılık dusa sok. Merak etme olumlu dusün. Bizim atesimiz birden yukselmisti kusma vs olmadı sadece ates vardı 38.5 la hastaneye gittik. Oksuruk 2 3 gun sonra başladı
Burca Çok gecmis olsun ,6 aylikken olmustuk bizde sadece ishal ve ateş vardi Kusma vs olmadi. Mama vermeye ozen goster, Ateş düşürmek icin duş aldirabilirsin sık sık aldiriyodum ben o zamanlar bugunlerde gecer inşallah hic korkma☺