Nurellaaaa 42 günlük kızımın kafasında konak oluştu bebe yağı denedim geçmedi. Zeytinyağı deniycem, başka ne deneyebilirim geçirmek için. Konak şampuanı kesin çözüm mü ona göre yarın alayım onu da kızlar?
Bebegimm1 Nurellaaaa bunlar benm bebegimide gecirmemisti bi doktorun paylasiminda gormustum soguk sıkım hindistan ceviz yagsi demisti onu duzenli kullandim her gun yarm saat bekletip yikadiktan snra konak taragiyla geri geri taradim o sekilde gecirmisti
Maviii30 Nurellaaaa benim de oğlumda vardı banyodan bir saat önce zeytinyağı sürdüm yumuşaması için ince tarakla tersten taradım 3-4 banyoda geçti saçının uzamasına bile faydası oldu konaktan dolayı aşırı dökülüyordu
Sibel83 Nurellaaaa merhaba Benimde kızım 2 ay 11 günlük inanlmaz saçlı doğdu Geçen hafta konak oldu Zeytinyağından korktum bebe yağı sürdüm pamukla yıkadım sık dişli tarağıyla çok bastırmadan taradım Mustela sprey konak şampuanıda çok iyi geldi Bide dontırumuz zeytinyağı ile yemek sodadını kabart sür beklet yıka dedi Denemedim henüz Geçti şimdilik
Nurellaaaa Maviii30 bebe yağı sürüp taradım ama %10 fayda etti canım zeytinyağı da deniycem hindistan cevizi yağı da inşallah
Nurellaaaa Sibel83 merhaba canım benim bebeğim de çok saçlı o yüzden baya fazla oluşmuş konak taradım bebe yağı sürüp ama çok etki etmedi bizde de
Nurellaaaa Aysoztrk98 Şampuan olarak Sebamed kullanıyoruz canım yenidoğan dan itibaren yazıyor üzerinde onun da var mı konak şampuanı.?
Aysoztrk98 Nurellaaaa Ayrica konagi varmi bilmiyorum ama konak yapmadi hic bi yakinimda dalin kullanmis konagi cokmustu tavsiye ettim kullandi 2 ,3 haftaya kadar onun da gitti konaklari
Naz_ve_annesi Nurellaaaa benim bebeğimde konak olmadı ama zeytinyağı iyi geliyor diye duymuştum banyodan önce zeytinyağını sürüp biraz bekletin
Kbrgnr Doktor tavsiyesi ile mustela Konak şampuanı aldık ve bir Konak tarağı yüzde yüz olmasa da yüzde doksan işe yaradı öncesinde zeytinyağı ile yaptık sadece o an temizleniyordu
Melekbas Nurellaaaa ben sampuani denemedim ama banyodan once iki kez zeytinyagi surdum taradim her yone baya cikti aradan biraz zaman gecince tekrar surdum ustune tekrar taradim tamamen gecti tekrarlar mi sonra bilmiyorum zeytinyagininda bir zarari olacagini sanmiyorum sampuan alana kadar bence deneyin yada hindistancevizi yagi surun
Zeynoko Nurellaaaa benim doktorum yaşlı biraz eski usul doktorlardan kolay kolay ilaç yazmaz onun Tavsiyesi banyodan yarım saat önce zeytin yağı sürüp bekle sonra hafif hafif ters yöne tara kabukları. böyle böyle bitti bizimki mustelanin konak şampuanı var ama sadece önlüyor mevcut olanları temizlemiyor biz onu kullandık yeniden olusmasin diye.
aslbaybars Nurellaaaa bizim de vardı. Dalin şampuan kullanıyordum. Doktorumuz mustela önerdi bunun için.
Zehraaa4167 Nurellaaaa hiç şampuana gerek yok bence banyo öncesi zeytinyağı sür 10 dk beklet banyoda ince telli tarakla tara biz öyle yaptık