Balkus Kızım 3,buçuk yaşında kesinlikle ilaç içmiyor asla . Adını duyunca bile krizlere giriyor bu durumu yaşamayan bilmez. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl aşabiliriz bilmiyorum yada doktordan direk iğne yazdırsak ona da kıyamıyorum akıl verin lütfen
SeninAnnenBirMelektiYavrm Balkus sevdiği bir içecek varmı mesela kakaolu sütü çoğu çocuk sever. Enjektöre kakaolu süt çekin bir kaç kere verin. Mesela 3. Dede ilaç verin farkında olmadan yutar diye düşünüyorum
Balkus Balkizlarim Malesef kokusunu tadını herşeyini anlıyor ağzına bi şekilde girince de atıyor yada kusturuyor kendini
Balkus SeninAnnenBirMelektiYavrm denedim herşeyi denedik sayılır yere yatırıp zorla bile verdik en sonunda ama yok boğzaından gidince de kusturuyor kendini içeçeğin içine katıyorum bazı antibiyotikler kötü olduğu için onu da anlıyor başka hangi içecekte anlamaz bilemedim
Balkus Minnakordek nasıl atlatıyorsunuz peki? Öksürük grip bi şekilde geçiştiriyoruz ama vücutta enfeksiyonu atamadığı için hastalık tekrarlıyor sürekli oda ilaçta atar Ancak
Minnakordek Balkus hastalık nedenli hiç ateşi çıkmadı şükür asi ve dis döneminde çıktı dusla falan idare ettik