Anakuzusuuu Banukpr hahdhd daha bugün bu olayı yaşadım bankta otururken 2 teyze yanıma geldi tam kalkıyodum erkekmi diye sordular üstünde koyu pembe kalpli yıldızlı zıbını vardı altındada unicornlu şortu erkek olma ihtimali olabilirmi dhdh hele unisex renk giydirirsem direkt erkek oluyor canım kızım😂
ayseeeasln21 Banukpr Ben kendi büyüyünce isterse deldirsin diye düşünüyorum ya 😊 Şuan zaten kulaklarını çekiyor hep o yüzden istesem de olmaz 😂
Aselhafsaa Banukpr eczane küpesi takılıyor once 1 ay sonra cikarip altin takabilirsiniz altin disinda takmayın.
elifyilmaz 6 aylığız küpesi var çok deldirmek istedim ama kıyıpta deldiremedim. İdeal zaman 4 yaş diyorlar ama 10 yaş diyen de çok. Amerikan Pediatri Akademisi ilk tur aşıları bitene kadar yani 2 yaşa kadar deldirilmemesi gerektiğini söylüyor. Bence de çok erken deldirilmemeli
incircekirdegi Banukpr büyüyüp aklı başına geldiğinde isterse gidip deldiririz. Şu an süsleyeceğim diye canını yakmak, acaba çekiştirecek mi kıyafetine mi takılacak diye düşünüp durmak istemem🤷🏻♀️
pinkcloudy Banukpr büyüyüp kendi isterse deldirir takar. Böyle konularda acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum
Hellomoto Banukpr 10 aylık bebeğim bahar gelmesini bekliyorum eskiler hep baharda deldirirmiş hem 1 buçuk yaşında olur şimdi küçük batar çeker anlamaz diye korkuyorum
Hellomoto Banukpr ne bilim şimdi ama herseyi çekiyor ilk bebeğim ne zaman çekmez onu bilmiyorum rahatsız olmadığı zaman takarım
Betibethyy Banukpr benim kızımı erkeğe benzetiyorlar, çünkü aynı baba :) o yüzden deldirmek istedim, altın,top küpe aldım hatta. Çok da tatlı buluyorum bebeklerde küpeyi. Ama doktorumuz 6 yaşından önce kesinlikle önermiyorum dedi, hevesim kursağımda kaldı.
aslansmomm Banukpr çok yanlış bulduğum bir düşünce, büyüyünce kendi iradesiyle istediği zaman deldirmeli. Ayrıca ben bile küpeyle yatamıyorum ağırlık yapıyor rahatsız oluyorum yazık değilmi küçücük bebeğe bunu yapmak🤦🏻♀️
JstDef Banukpr Vücuduna kalıcı bir iz bırakacak olan kararı bilinçli bir şekilde kendinin vermesini isterim. 18′ine girdiği an gidip istediğini yaptırabilir. Annem ve babam da benimle aynı düşünceyi paylaşmış olacak ki, bende 19 yaşında kulağımı deldirdim. Şuanki gibi deliğe gerek kalmayan küpeler olmuş olsaydı deldirmezdim bile. Kayınvalidem heveslenip küpe almıştı. Bu fikrimden bahsedince, bozdurup gece eğlenmeye gidelim demişti 😄