Minelinannesi355 Kızlar acil bakin ya kızımın parmağinin orda tırnağın orda siğil gibi birşey var bir haftadır vardı ama üstü iyice sarı gibi bı tabaka oluşmuş basona gelen varmı nasıl oldu bilmiyorum bizlerde siğil yok ama içim kötü oldu
eylul19 Minelinannesi355 sarı tabaka dıyınce aklıma tırnak dolaması geldı oyle bırsey olabılır mı .doktorunuza bır gosterın krem falan verır
ipek_dfn22 Minelinannesi355 canım genelde hamileyken annelerde siğil olur bunlardan biride benim buda hpv virusu demek bazen sigil olmadanda hpv olabiliyor.. 😞 normal doğum yaptırmaz çoğu doktor ama sezeryanda bile bulaşma ihtimali vardır. Genelleme yapmak istemem inşallahta değildir ama siğil elde yüzde başka bölgelerdede olabilir.. belki doğum sırasında sendede vardı bilmiyordun çoğu anne gibi bebeğe bulaştı doktora biran önce götürüp baktir kesinlikle erteleme.. bende normal doğum yapacağım inşallah bendeki hpv bebeğe geçmeden dogurabilirim şu sıralar o yüzden piskolojim iyice bozuldu
Minelinannesi355 ipek_dfn22 a bilmiyordum kuzum sezeryan olarak yaptım , ama aklında olsun ben geçirdim kizimdaki sicili incir ağacından bir yaprak kopar ve sütünü sık sıkıntılı bölgeye oku inşallah geçer bizde birşey kalmadi
Acemianne_ Minelinannesi355 merhaba hangiduaları okudunuz incir sütünü sürünce benim oğlumun da iki dudağının tam arasında çıkmış😢