MirayHANGUL Kızlar 10 gün önce sezaryen oldum bununla beraber myom alındı fakat dikiş yerimin bir cm üstünde dikiş boyutunda kabarma var ve yanıyor pişik yanması gibi kızarıklık falan yok normalmi sizde de oldu mu ?
Pamuguuummm Ben de sezaryen doğum yaptim ama ben de olmadi. Hatta 1 sene once de myom aldırdım onda da o şekilde bir şey yaşamadım. Doktorunuza danışın isterseniz.
Pamuguuummm MirayHANGUL myom ameliyatimdan sonra 7 gün kendim ayağa bile kalkamadim destekle kalktım ama sezaryenle 2. Gün ayaktaydım.
Dlshnn3 MirayHANGUL 40 çıktıktan sonra çağırdı dimi doktorun istersen o zaman gösterirsin suan cok rahatsız etmiyorsa ama aklın takılıcaksa git tabi belki alerji vs birşey olmustur
MirayHANGUL Dlshnn3 benim doktorum çok ilgisiz biriydi ne kontrole çağırdı nede hastanede kaldığım gün kontrole geldi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Pamuguuummm MirayHANGUL Olabilir . Benim myom ameliyatım daha ağırdı,sezaryenden sonra farkettim onu.
MirayHANGUL Selin1234 enfeksiyon da akıntı falan oluyormuş galiba o yok diye içim biraz rahat fakat galiba başka bir doktora görünmekte fayda var
Selin1234 MirayHANGUL her zaman olmuyor benim kızarmisti hafiften dikisikin baglati yerinde şişlik olmuştu doktorum enfeksiyon kapmissin demişti antibiyotik kullanınca gecti
MirayHANGUL Selin1234 doğru söylüyorsun ben antibiyotigi yarım bıraktım ondan olmuş olabilir gerçekten teşekkür ederim