Aeyna_1 Kızlar 11 aylık oğlum var 8 kilo ek gıda almıyor sıfır iştah anne sütü alıyor ama çok zayıf sürekli de hasta oluyor zayıf olduğu için çok üzülüyorum sizce mama vermelimiyim sadece anne sütü içince doymuyor sanırım sürekli uyanıyor gece
Dondurmalikahve Aeyna_1 Aslında zayıf olduğundan değil ama bağışıklığı düşük olduğu için hasta oluyordur. Çünkü kilolu olup da hasta olan çocuklar da tanıyorum Doğum kilosunu falan bilmiyorum ama ek gıdayla da bebeğinizin kilosunu toparlayabilirsiniz ve doktorunuz uygun görürse mama ile de desteklersiniz. Eğer iştahsız da varsa da bir kan ve vitamin değerlerine baktırın
Hulyao Aeyna_1 10 aylıkken bebeğim 8 kiloydu yaşında 7bucua düştü yemiyor yemiyor yemiyor alerjili bı bebek sadce emmek istiyor napcagimi sasirdim değerleri çok güzeldi 9 aylık kan tahlilinde bnde gitmeyi düşünüyorum ve raporlu mama alıp biraz toparlansin istiyorum
balgokcem Aeyna_1 Eğer içerse ben olsam verirdim açıkçası. Süt yetmiyor ek gıda yemiyor e o zamn mama yesin. Toparlayinca vermek istemiyorsanız bırakırsınız geri. Bu arada bizde 9 buçuk aylığız kilo 6300😥
Aeyna_1 Dondurmalikahve baktırdım değerleri çok düşük takviye veriyorum ama halen yemek istemiyor bağışıklığı da düşük sürekli hasta antibiyotik kullandığımız için de Bağışıklık sistemini iyce düşürdü ne yapcami şaşırdım iştahı olsa biraz toparlar ama p da yok
Dondurmalikahve Aeyna_1 Ilaçları ne zamandır veriyorsunuz? Çünkü değerler biraz bile düşük olsa ortalama 2-3 ay kadar ilaç kullanılması gerekiyor
Aeyna_1 Dondurmalikahve bir aydır veriyorum hasta oldu şimdi tamamen gitti iştahı ya çok üzülüyorum hiç bişey yemiyor zayıf sanki bakımsız bebek gibi
balgokcem Aeyna_1 Vitaminli şeyler yemediği için bünyesi güçlü değil sanırım bebeğinizin. Çünkü 10 aylık bir bebeğin en kötü çorba tarzı şeyleri yemesi gerek ki bünyesi guclensin toparlansin. Sürekli yedirin alıştırmaya çalışın. Sadece ilaçla vs. Olmaz yani yemeside lazım bence
Btlazz Mama aldım gece yatmadan verince çok güzel uyuyor dedi arkadaşım sabaha karşı da anne sütü alıp güzel bi uyku çekeriz diye hayal etmiştim. Hiç bi şekilde mamayı içiremedim 13 aylık
Aeyna_1 balgokcem aynen iştahsız olması ve sürekli hasta oluyor sürekli antibiyotik bünye artık zayıf kalıyor yedirmeye çalışıyorum ama kusuyor zorlayınca
Adagrldk Aeyna_1 bizde 8 kilo 11 aylığız ek gıdayı çok iyi alıyoruz fakat yumurta ve eti yemiyordu doktora götürdüm bende kilosu sıkıntı değil ama yumurtayı yemese bile verin ağzına bulaşsın o bile yeter dedi sizde öyle yapın belki faydası olurr bana mantıklı gelmişti