aysenur01 Uykusunda gülüyor ama konuşmalara veya işte seslere gülmüyor 50günlük işitme testinden bir kulak kaldı ama doktor korkulacak bişey olmadığını söyledi şu aşamada acaba gülmeyen bebek olur mu
Mdhaaa aysenur01 benim kız da erkekleri fazla sevmiyor çocuklara gülüyor bide kadınlara çok nadir gülüyor bizim ki 3.5 aylık 😂
busrababuz aysenur01 benim kızım sürekli gülüyor hatta insan seçiyor babasına hayatta gülmüyor beni görsün ağzı kapanmıyor
Selcanasral busrababuz kızlar babacı olur derler bizdede aynı böyle oldu ama sizde olmamış ne güzel 😍
Ngovercin aysenur01 valla bende tam buna post açıcaktım😂😂 biz daha 13 günlüğüz tabide internette okuyorum güler falan yazıyor bebekler ilk haftalarında bizimki memnuniyetsiz sanırım❣️
ayazasaf Ngovercin 25 günlük arada bi güler gibi oluyor sonra ne gülcem be size dercesine kaşlarını çatıyor :)
busrababuz Selcanasral ben galiba daha çok üstüne düşüyorum ileride büyüdükçe roller değişe bilir 🤣 şimdilik keyfini çıkartıyorum 🤣🤣
aysenur01 Handan57 valla ne yapacağımızı bilmiyorum sanki duyuyor mu duymuyor mu paranoyak oldum herkes soruyor gülüyor mu diye gülmüyor pek acaba duymuyor da ondan mı diyorum yoksa daha gülesi mi yok diyorum böyle böyle düşünceyle geçiyor
Sevaras aysenur01 benim bebeğimde uykusunda gülüyordu şimdi 4 aylık herkese gülücük saçıyor merak etmeyin yakında başlar sizinde 😊
Mertinannesi34 aysenur01 Benim oğlumda 3 aylik canimm. Sadece sabah uyaninca gülerdi daha yeni yeni gun icerisinde gülmeye başladı 😍
1mom1baby aysenur01 sanırım sosyal gulusten bahsediyosun kızımda aynıydı bende duymasindan değil görmesinden şüphe etmiştim gelişim uzmanı ve göz doktoruna gitmiştik aynı hafta bi anda değişti biraz daha bekleyin birlikte aynaya bakın şarkı söyleyin ışıklı renkli oyuncaklar siyah beyaz zeka kartları gösterin hatta kartları kendinizde yapabilirsiniz a4 kağıdı 4 parça kesin siyah kalemle gülen üzgün şaşkın suratlar yapın gösterin tedirgin olmayın 😊
Farahzeynep İlk 4-6 hafta bebekler bilinçli olarak gülmez, refleks olarak güler, 2 aydan sonra bilerek gülmeye başlarlar. Benim kız herkese mavi boncuk dağıtıyor, aman birisi iki laf etmesin. 😂 4 aylık şu an 🤓
PrensesRavza aysenur01 bizim ki 7 aylık bütün aile güldürmeye çalışır sürekli ve seçilidir gülmesi komşumuzun kızı sınırlı bebek diyo kızıma hiç gülmüyor sürekli mutsuz