deniz_063 kızlar kuzenim bize aktivite kitabı almış üstünde hayvanlar meyveler falan var cırt cırtlı eşleştirme yapılıyor 1 yaşında anlarmı? ne gibi aktiviteler yapabiliriz şekilli küpleri geçirmeyide öğrenemedi daha🤷🏻♀️ çok acelecimi davranıyorum😂😂
Turkkahvesi deniz_063 benim ki de yeni girdi bir yaşına ne oturuyor ne yürüyor Bi baba diyoruz o kadar 😅
biryazmasali deniz_063 evet bence onu saklayın 2 yi geçince verin çöp olmasın boşyere ;) 1 yaşta benm kızım temcere yabayla oymadığından bişey Aklıma gelmiyor;)
deniz_063 Turkkahvesi ce-ee yapmayı öğrendi. elini öpüp öpücük gönderiyo. seni babaya bir bir bir söylicem diyince parmağını eline deydiriyo. köpek nerde diyince hu hu hu yapıyo. parmağıyla gösteriyo herşeyi😂 yürüme desen yok tembel teneke😂 ingilizce öğretici videolar izletiyorum kendimde konuşuyorum annem 1 senesi daha var diyo ama yinede biri konuşsa akılda kalır heralde😂😂
deniz_063 biryazmasali hadi yaa tüh heves ettik baya😂 kendisininde dikkatini çekti annem bi kaç kere oynasa anlar dedi de kitabı heba etmiyim diye soriyim dedim😂