SelmaSefaFatih Bebegim 1bucuk yaşında 5 gündür covid ateş öksürük kusma burun tıkanıklığı var hala iyilesmedi benim gbi olan var mı çok üzülüyorum 🥺
Derya341986 SelmaSefaFatih bende böyle bir post açtım canm oğlum 3.5 yaşında 3. Gün bitmişti ateşi bugn yine var 4. Günümüz
herseySeninleguzel11 SelmaSefaFatih Doktora gitmediniz mi ateş önemli benim oğlum da oldu hastanede yattık kaça çıkıyor atesi
Derya341986 SelmaSefaFatih bizde de buarada burun tıkanıklığı vs var ancak doktor öksürük sıklaşırsa gelin demiiti veya 39 da ve düşüreniyorsunuz gelin demişti bakalım gece bir iki kez öksürdü okdr
Derya341986 SelmaSefaFatih doktor umca kullan dedi bir tane de antibiyotik verdi. Dönüşümlü de calpol dolven kullanın demişti tamda sevinmiştim geçti diye ama bugün yine ateşi var 😢😢😢.
SelmaSefaFatih Derya341986 ben ilaç iciremiyrm anında kusuyor napicam bilemedim 112 yi aradık anlattık derdimizi ama normal olduğunu söylediler yarında geçmezse tekrar hastaneye gideriz artık çok yıprandım artik
SelmaSefaFatih herseySeninleguzel11 38.7 oldu en çok ama çoğu zman 38 37.7 falan oluyo düştüğü zamanlarda oluyo fitil kullanıyoruz ilaçları kusuyo doktora götürüyordu 3 kere hep ateş düşürücü yapıp yolladılar
Derya341986 herseySeninleguzel11 anladım çok geçmiş olsun gerçekten zor bir hastalık ya bende dün resmen süründüm doktorda 39 geçer ve düşüremezsen gel demişti bakalım 4. Günü dün ateşi yokdu bugün yine var inş bu son ateştir 🥺🥺
SelmaSefaFatih Derya341986 bugün ateşi kaç inşallah son ateşi olur ateş çok zor bisey en korktuğum sey
Derya341986 SelmaSefaFatih ateşi olduğu için kusuyor canm benm oğlumda 38.5 geöince kusmaya başlıyor eklem yerlerine soğuk pres yaparsan iyi olur ılık duş bir de ben ilk bir iki gün 38.2 falan kadr ateş düşürücü vermedm çocuklar daha kolay atlatıyor bu hastalığı
SelmaSefaFatih Derya341986 bende 38den önce vermiyorum canım ateş düşürücü aynen duş aldıriyorum günde 3 4 kere serin tutmaya çalışıyrm ama merak ediyrm ne zman geçecek artık
Derya341986 herseySeninleguzel11 bugün yine ateşi var en fazla 37.7 oldu ama çok şükür normLde 38 üstü veriyorum ama öğlen uykusuna uyumadan calpol verdim çünkü bende ilaçsız duramıyorum başım ağrıyor onu düşünemiyorum bile çarşambaya kadr geömezse doktora götürücem sizin çocğunz nasıl oldu
herseySeninleguzel11 Derya341986 İnşaAllah geçer tekrardan geçmiş olsun. Benim oğlum da iyileşti çok şükür hastaneden çıktıktan sonra bir daha ateslenmedi.