Sanisko Merhaba. 5 aylık bebeğim var , denize gitmeyi düşünüyorum ama onun için neler alabilirim. Denize girebilir mi . Daha önce deneyimleyenler yardımcı olursanız çok sevinirim . Yaşanılan sıkıntılar , çözümler vs . Güneş kremi .
Wanderlust Sanisko gunes kremi 6 aydan once onerilmiyor diye biliyorum. Uv korumali uzun kollu mayo ustlerden alabilirsiniz korumali sapka ve deniz patigi yeterli olur bence
Buso Sanisko benim bebegim su an 6 aylik. Yaklasik 1 aydir yazliktayiz. Hicbir sorun yasamadik şükür. Gunes kremini evden cikmadan suruyorum ve 3 ‘ten sonra indiriyorum. Saatte bir yeniliyorum kremi. Denizde yaninizda birkac tane mayo bez olsun islak kalmasin hic cikardiginizda. Deniz soktugumda usudugunu hissettigimde cikariyorum. İyi tatiller simdiden :)
Pankek Sanisko Biz ilk deda bu yaz girdik 2 yaş. Simitini üstü kapalı alsaydım keşke dedim. Çünkü şapka takmıyor. Alt üst mayo giydirdim. Güneş kremi az sürdüm alnına burnuna açık kalan kol kısmına. Kilot bez almadım zaten sızdırıyor, alıştırma kilotu ile girdirdim